Υπεγράφη η σύμβαση για την κατασκευή γηπέδου 9Χ9
ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΕΡΑΤΕΑΣ

Υπεγράφη η σύμβαση για την κατασκευή γηπέδου 9Χ9

Στις 29 Απριλίου υπογράφηκε σύμβαση ποσού 360.108,80€ η οποία αφορά στην κατασκευή ενός νέου προπονητικού γηπέδου ποδοσφαίρου 9Χ9 με τεχνητό χλοοτάπητα στον χώρο του Δημοτικού Σταδίου Κερατέας, διαστάσεων αγωνιστικού χώρου 50 m x 70 m και περιφραγμένης συνολικά επιφάνειας 54 m Χ 74 m.

Ε
ιδικότερα αφορά στην κατασκευή γηπέδου με επιφάνεια συνθετικού χλοοτάπητα, φωτισμού γηπέδου, συστήματος διαβροχής γηπέδου, περιμετρικής περίφραξης και εγκατάσταση αυτοματισμού διαχείρισης των Η/Μ λειτουργιών.

Το έργο χρηματοδοτείται από τους πόρους της Περιφέρειας Αττικής, δυνάμει της από 25.05.2023 Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Λαυρεωτικής.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την έναρξη κατασκευής αυτού του πολύ σημαντικού έργου, πρόκειται για το βοηθητικό προπονητικό γήπεδο του βασικού γηπέδου της Κερατέας με φυσικό χλοοτάπητα, στο οποίο -όπως και στο γήπεδο 5×5 που ξεκινάει παράλληλα η κατασκευή του- θα αθλούνται περισσότερα από 200 παιδιά των παιδικών αθλητικών Ακαδημιών Κερατέας καθώς και η Ομάδα του Κεραυνού. Κατόπιν των εορτών του Πάσχα, ξεκινάει άμεσα η κατασκευή και των δύο γηπέδων».