Πληροφορίες

Αρχική » Πληροφορίες

 

Η εφημερίδα Αττικό Βήμα κυκλοφορεί από τον Μάρτιο του 2004 στην Ανατολική και Βόρεια Αττική και διανέμεται δωρεάν σε επιλεγμένα σημεία των Δήμων της Περιφέρειας Αττικής.

Η εφημερίδα και η ιστοσελίδα www.attikovima.gr καλύπτει θεματικά την ειδησεογραφία της Αττικής και ευρύτερα με θέματα Πολιτικής, Αυτοδιοίκησης, Κοινωνικά, Οικονομίας, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Αθλητισμού, Υγείας κ.λπ..

Επίσης έχει ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με όλους και αποδέχεται να δημοσιεύει θέσεις και άρθρα όσων επιθυμούν να στείλουν, εκθέτοντας τις απόψεις τους με σεβασμό και αξιοπρέπεια προς τον αναγνώστη.
Εάν θέλετε να δημοσιευθεί το κείμενό σας, στείλτε e-mail στο info@attikovima.gr ή καλέστε μας τηλεφωνικά στα 210 6663993 και 210 8252555.
Η θέση της έντυπης έκδοσης της εφημερίδας, καθώς και της ηλεκτρονικής www.attikovima.gr δεν συμπίπτει οπωσδήποτε με τα ενυπόγραφα άρθρα.

Η εφημερίδα έχει δικαίωμα δημοσίευσης ανακοινώσεων – προκηρύξεων – ισολογισμών του Δημοσίου, των Δήμων και των ΝΠΔΔ, σύμφωνα με την απόφαση με Αριθμό Πρωτοκόλλου Ε/897 της 1ης Αυγούστου 2023 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώων και Διαφάνειας. Για να δείτε την απόφαση πατήστε εδώ, αλλιώς πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στη σελίδα του Μητρώου Έντυπου και Ηλεκτρονικού Τύπου. Το υλικό προς δημοσίευση, παρακαλούμε να αποστέλλεται μέχρι την Παρασκευή στις 14:00 μέσω e-mail στο info@attikovima.gr.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων της εφημερίδας και της ιστοσελίδας www.attikovima.gr, αρκεί να γίνεται αναφορά στην πηγή και τον συντάκτη.

Διευθυντής και διαχειριστής της ιστοσελίδας: ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΡΩΜΑΝΟΣ | Διευθύντρια σύνταξης: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΕΩΡΓΟΥΔΗ

Μοναδικός αριθμός πιστοποίησης εγγραφής στο ηλεκτρονικό Μητρώο Εντύπου Τύπου (Μ.Ε.Τ.) της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης: 230058
Κωδικός Εφημερίδας: 7477
Ιδιοκτήτρια εταιρεία και δικαιούχος του ονόματος (domain): ATTIKO BHMA ΜΕDIA GROUP ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ με διακριτικό τίτλο ATTIKO BHMA ΜΕDIA GROUP και νόμιμο εκπρόσωπο τον ιδιοκτήτη της εταιρείας ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΡΩΜΑΝΟ
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ. 167666501000
ΑΦΜ 801988530 | Δ.Ο.Υ. ΠΑΛΛΗΝΗΣ
Έδρα: 17χλμ Λεωφ. Μαραθώνος και Αχαΐας, Τ.Κ. 15351 Παλλήνη |  Τηλέφωνο: 210 6663993 |  E-mail: info@attikovima.gr