Τελετή βράβευσης των κορυφαίων αθλητών του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς
ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ

Τελετή βράβευσης των κορυφαίων αθλητών του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης παραβρέθηκε στην τελετή βράβευσης των κορυφαίων αθλητών του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς (ΙΟΠ). Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μετά τον καθαγιασμό των υδάτων στο Μικρολίμανο.

Σ
την εκδήλωση τιμήθηκαν οι Ολυμπιονίκες Παναγιώτης Μάντης (OLY), Παύλος Καγιαλής (OLY), Αιμιλία Τσουλφά (OLY) και οι Olympians Αριάδνη Σπανάκη (OLY) και Βασιλεία Καραχάλιου (OLY) με τους προπονητές τους, για την συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς αγώνες ΤΟΚΥΟ 2020.

Ο κ. Πατούλης, με αφορμή την εκδήλωση, τόνισε: «Θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους και να συγχαρώ τον Πρόεδρο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Γ. Παπαδημητρίου, το Διοικητικό Συμβούλιο, καθώς και τους αθλητές για τις σημαντικές διακρίσεις τους. Η Περιφέρεια Αττικής θα συνεχίσει να συμβάλλει και το 2023 έμπρακτα στην ενίσχυση της αθλητικής ταυτότητας της Αττικής μας, προβάλλοντας σε όλο τον κόσμο ένα από τα ισχυρά συγκριτικά της πλεονεκτήματα που είναι τα μοναδικά νερά της. Όραμά μας είναι να καταστήσουμε την Αττική ως ένα δημοφιλή αθλητικό αλλά και τουριστικό προορισμό, ελκυστικό και σύγχρονο. Βασικός πυλώνας της στρατηγικής της Περιφέρειας προς αυτή την κατεύθυνση είναι η ανάπτυξη του θεματικού τουρισμού, όπως είναι ο θαλάσσιος τουρισμός. Η ιστιοπλοΐα είναι άθλημα συνυφασμένο με την Ελλάδα. Εύχομαι οι αθλητές μας να πετύχουν τους στόχους τους και να κατακτήσουν σημαντικές διακρίσεις και το 2023».

Η τελετή στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιώς έκλεισε με την κοπή πίτας μελών και αθλητών. Στην τελετή βραβεύσεων παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Επικρατείας Γ. Γεραπετρίτης, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Κ. Κατσαφάδος, ο Δήμαρχος Πειραιά Γ. Μώραλης, ο πρ. Ευρωπαίος Επίτροπος και πρ. Υπουργός Δ. Αβραμόπουλος, η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Στ. Αντωνάκου, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Χ. Ρώμας, Βουλευτές, Δημοτικοί Σύμβουλοι και παράγοντες του αθλητισμού.