Παρουσιάστηκαν στην Ασφάλεια Αθηνών τα άτομα που πυροβόλησαν σε βενζινάδικο
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ

Παρουσιάστηκαν στην Ασφάλεια Αθηνών τα άτομα που πυροβόλησαν σε βενζινάδικο

Αυτοβούλως προσήλθαν στην Ασφάλεια Αθηνών δύο Έλληνες υπήκοοι, 32 και 24 ετών, οι οποίοι φέρονται να σχετίζονται με την υπόθεση των πυροβολισμών στο βενζινάδικο στα Γλυκά Νερά.

Σ
ημειώνεται πως οι δράστες, οι οποίοι επέβαιναν σε όχημα Smart, είχαν ανοίξει πυρ στις 26/12/2022 έξω από πρατήριο υγρών καυσίμων στη λεωφόρο Λαυρίου, στα Γλυκά Νερά. Το πρατήριο ήταν κλειστό την ώρα του επεισοδίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες -οδηγός και συνοδηγός του Smart- παρουσιάστηκαν μόνοι τους και παρέδωσαν το όπλο με το οποίο πυροβόλησαν.
Το περιστατικό είχε γίνει έξω από πρατήριο που ανήκε στην οικογένεια του επιχειρηματία, ο γιος του οποίου δολοφονήθηκε τον περασμένο Μάιο σε βενζινάδικο της ίδιας εταιρείας.
Πληροφορίες από την Ασφάλεια αναφέρουν ότι οι δράστες παραδόθηκαν «υπό την πίεση της προανακριτικής έρευνας του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών».
Σύμφωνα με μια εκδοχή, η Ασφάλεια είχε καταφέρει να βρεθεί στα ίχνη των δυο ατόμων που πυροβόλησαν στα Γλυκά Νερά. Αντιλαμβανόμενοι οι δράστες ότι ο κλοιός γύρω τους σφίγγει, παρουσιάστηκαν αυτοβούλως ισχυριζόμενοι ότι πυροβόλησαν άσκοπα χωρίς να έχουν καμία ανάμειξη με τη δολοφονία στη λεωφόρο Μαραθώνος.
Ο 32χρονος και ο 24χρονος εξετάζονται στην Ασφάλεια, ενώ έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι χρήστες ναρκωτικών ουσιών, ενώ έχουν κατηγορηθεί και για ληστείες.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, μέχρι στιγμής, δεν προκύπτει διασύνδεσή τους με ομάδες μπράβων και με το οργανωμένο έγκλημα, ούτε και με τη φονική ενέδρα στο πρατήριο της λεωφόρου Μαραθώνος τον Μάιο. Θεωρείται, δε, πιθανό να ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών όταν πυροβόλησαν την περασμένη Δευτέρα στα Γλυκά Νερά.