Συνάντηση για την αξιοποίηση χώρου του Στρατοπέδου Παπαστάθη
ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ

Συνάντηση για την αξιοποίηση χώρου του Στρατοπέδου Παπαστάθη

Η αξιοποίηση χώρου του Στρατοπέδου Παπαστάθη από τον Δήμο Αχαρνών με τον πλέον βέλτιστο τρόπο για την τοπική κοινωνία συζητήθηκε διεξοδικά στη συνάντηση του Δημάρχου Σπύρου Βρεττού με τον Αντιστράτηγο και Διευθυντή του Ταμείου Εθνικής Άμυνας Αντώνη Κονδύλη, την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου.

Ο
ι διεργασίες για την αξιοποίηση χώρου του Στρατοπέδου από τον Δήμο σε συνεργασία με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και το Ταμείο Εθνικής Άμυνας (ΤΕΘΑ) προχωρούν καθώς όπως έκανε σαφές ο Δήμαρχος είναι δεδομένη η θετική στάση της Δημοτικής Αρχής ώστε να επισπευσθούν οι ενέργειες και να παραχωρηθεί ο χώρος προς περαιτέρω αξιοποίηση.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι η αξιοποίηση χώρου του κεντρικότερου στρατοπέδου της πόλης θα σημάνει αυτομάτως βελτίωση στην ποιότητα ζωής των δημοτών και δεσμεύτηκαν να έχουν συστηματική επαφή για την αίσια εξέλιξη του θέματος. Στόχος, όπως επισήμανε, ο Δήμαρχος Αχαρνών είναι: «Η ανάδειξη ενός εκ των πλέον κεντρικών και κομβικών σημείων της πόλης, μια επένδυση που θα αλλάξει ριζικά την εικόνα της και θα έχει πολλαπλά οφέλη για την καθημερινότητα και την ποιότητα των κατοίκων».