Εγκαίνια γραφείων Πολεοδομίας
ΔΗΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

Εγκαίνια γραφείων Πολεοδομίας

Τα εγκαίνια των γραφείων της Υπηρεσίας Δόμησης (Πολεοδομίας) του Δήμου Λαυρεωτικής πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη στην Κερατέα, παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη.

Ο
Δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς κατά την τελετή των εγκαινίων τόνισε τη σημασία της ίδρυσης και λειτουργίας της Υπηρεσίας Δόμησης στο Δήμο μας καθώς «ο Δήμος Λαυρεωτικής είναι από τους ελάχιστους Δήμους που έχουν συστήσει Υπηρεσία Δόμησης. Στόχος μας η άμεση και αποτελεσματική ανταπόκριση στις ανάγκες των πολιτών σχετικά με πολεοδομικά και χωροταξικά ζητήματα, όπως η εφαρμογή του πολεοδομικού σχεδιασμού, ο έλεγχος αυθαίρετων κατασκευών και η έκδοση οικοδομικών αδειών. Είμαστε πολύ περήφανοι που μπορούμε σήμερα να εγκαινιάζουμε στην Κερατέα τα γραφεία αυτής της Υπηρεσίας, η οποία είναι αναγκαία για κάθε σύγχρονο Δήμο».

Ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης συνεχάρη το Δήμαρχο Δημήτρη Λουκά και το Δημοτικό Συμβούλιο για τη σύσταση και λειτουργία Υπηρεσίας Δόμησης στο Δήμο Λαυρεωτικής, διαβεβαιώνοντας ότι έχει προβλεφθεί η υποστήριξη και ενίσχυση με το απαραίτητο προσωπικό για τη στελέχωσή της.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αν. Αττικής κ. Αυγερινός κατά τη δήλωσή του συνεχάρη το Δήμαρχο Δ. Λουκά και το Δημοτικό Συμβούλιο για τη σύσταση και λειτουργία της Υπηρεσίας Δόμησης, τονίζοντας τη σημασία της και την αναγκαιότητά της για κάθε σύγχρονο Δήμο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Ανατολικής Αττικής Γιώργος Βλάχος, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Νικόλαος Πέππας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Αθανάσιος Αυγερινός, ο πρώην Δήμαρχος Κωνσταντίνος Λεβαντής, οι Αντιδήμαρχοι και οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Λαυρεωτικής, υποψήφιοι βουλευτές, εκπρόσωποι σωμάτων ασφαλείας, υπάλληλοι του Δήμου καθώς και πλήθος κόσμου.