Κοντά στον στόχο της αγοράς αυτοκινήτου η «ΓΑΛΙΛΑΙΑ»
ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

Κοντά στον στόχο της αγοράς αυτοκινήτου η «ΓΑΛΙΛΑΙΑ»

Στο 78% του στόχου της αυτοκινήτου για τις δωρεάν κατ’ οίκον επισκέψεις της είναι η «ΓΑΛΙΛΑΙΑ».

Η Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας της Ιεράς Μητρόπολης Μεσογαίας & Λαυρεωτικής που εδρεύει στα Σπάτα, αφού ευχαριστεί από καρδιάς όλους όσους έχουν στηρίξει το εγχείρημα, καλεί για λίγο ακόμα για να πιάσει τον στόχο της.

Τ
ο 2022 η «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» πραγματοποίησε πάνω από 5.500 επισκέψεις στα σπίτια ασθενών παρέχοντας δωρεάν υπηρεσίες ανακουφιστικής φροντίδας.

Μπορείτε να βοηθήσετε κι εσείς σε αυτή την προσπάθεια πατώντας τον σύνδεσμο: https://galilee.gr/draseis-crowdfunding/aftokinito-gia-katoikon-episkepseis/

Η «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» υποστηρίζει ασθενείς με καρκίνο και ασθενείς με νόσο κινητικού νευρώνα από το 2010 με δωρεάν υπηρεσίες ανακουφιστικής φροντίδας στο σπίτι των ασθενών. Ιατροί, νοσηλευτές, κοινωνικοί λειτουργοί, φυσικοθεραπευτές, εργοθεραπευτές και άλλες ειδικότητες, κατόπιν αξιολόγησής των αναγκών και των επιθυμιών του ασθενούς και των φροντιστών του διαμορφώνουν ένα εξατομικευμένο πλάνο κατ’ οίκον επισκέψεων. Για την σωστή λειτουργία του προγράμματος αυτού είναι απαραίτητο εργαλείο τα αυτοκίνητα. Το αυτοκίνητο που θα αγοραστεί θα μεταφέρει τους λειτουργούς υγείας και πρόνοιας καθώς και δανειζόμενο εξοπλισμό με ασφάλεια στα σπίτια των ασθενών που ορισμένες φορές μπορεί να βρίσκονται και 30 χλμ. μακριά από τα γραφεία της Μονάδας.

– Όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν μέσω τραπέζης, μπορούν να επικοινωνήσουν είτε στο finance@galilee.gr είτε τηλεφωνικώς στο λογιστήριο 210 6635955 (Ώρες 08:00-14:00).

– Είναι απαραίτητη η αιτιολογία “ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ”, αν και εφόσον γίνει η όποια κατάθεση μέσω τραπέζης.

– Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από αυτή την ενέργεια θα διατεθούν στο σύνολό τους για την αγορά αυτοκινήτου.

– Σε περίπτωση που συγκεντρωθεί 80% του συνολικού ποσού, η ΓΑΛΙΛΑΙΑ θα συμπληρώσει το υπόλοιπο ποσό για την αγορά του αυτοκινήτου.

– Σε περίπτωση που συγκεντρωθεί λιγότερο από 80% του συνολικού ποσού, τα χρήματα θα διατεθούν για τους σκοπούς της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ».