Τα παιδικά χαμόγελα πλημμύρισαν τον Παλαιό Σιδηροδρομικό Σταθμό
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Τα παιδικά χαμόγελα πλημμύρισαν τον Παλαιό Σιδηροδρομικό Σταθμό

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο Αποκριάτικο Παιδικό Εργαστήριο του Δήμου Μαρκοπούλου, στο αγαπημένο μνημείο του Παλαιού Σιδηροδρομικού Σταθμού, την Κυριακή 3 Μαρτίου.

Τ
α παιδιά που συμμετείχαν έφτιαξαν όμορφες κατασκευές με αφορμή το έργο του αγαπημένου μοντέρνου καλλιτέχνη Μόντριαν, αφού πρώτα έπρεπε να συμμετέχουν σε ένα διαδραστικό παιχνίδι με στόχο να συλλέξουν όλα τα υλικά τους για να ολοκληρώσουν τις κατασκευές τους!

Πολλές και ιδιαίτερα μοναδικές δημιουργίες προέκυψαν μέσα από αυτή τη δράση με τελικό στόχο την κατασκευή ενός πρωτότυπου «καπέλου» πάντα με αφορμή το έργο του καλλιτέχνη!

Το 2ο αποκριάτικο εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαρτίου, αποτελεί ένα αφιέρωμα στην μοναδική καλλιτέχνη Γιαγιόη Κουσάμα, με καταγωγή από την Κίνα, η οποία ζωγράφιζε για όλη της τη ζωή βούλες!

Τα παιδιά θα μάθουν για τη μοναδική αυτή καλλιτέχνιδα και τη συναρπαστική ζωή της και θα φτιάξουν αποκριάτικες χειροτεχνίες με θέμα τις βούλες της. Στο χώρο θα πραγματοποιηθεί ένα διαδραστικό παιχνίδι εμπνευσμένο από το έργο της!

Η συμμετοχή στα εργαστήρια είναι δωρεάν!