Η “Χρυσή Τομή” στη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου
ΣΤΟ ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ

Η “Χρυσή Τομή” στη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Η “ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ“ Κερατέας δεν θα μπορούσε να λείψει από το μεγάλο καλλιτεχνικό γεγονός του καλοκαιριού στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο, με τη μεγάλη συναυλία – γιορτή του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, με αφορμή τα 50 χρόνια δισκογραφίας, την Τετάρτη 14 Ιουνίου το βράδυ.

Σ
τη μεγάλη γιορτή του Βασίλη, η Κερατέα θα είναι εκεί, αφού οι σχέσεις του με την πόλη και την “ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ” κρατούν από παλιά και στη περσινή συναυλία αφιέρωμα στον Μάνο Λοΐζο που έγινε στην πλατεία Αγίου Χαραλάμπους (25/9/2022) ο Βασίλης ήταν και αυτός μαζί μας, για να τιμήσει τον Μάνο και την φιλία του με τον Γιώργο Μέγγουλη και την Κερατέα.
Μέσα από αυτή την επετειακή συναυλία ο Βασίλης θα συνοψίσει τις πιο σημαντικές στιγμές μιας μουσικής πορείας του, που έχει καταφέρει να σημαδέψει τις ζωές όλων μας και παράλληλα θα προβληθεί σπάνιο οπτικό υλικό από το πενηντάχρονo μουσικό του ταξίδι. Ένα ταξίδι στο χρόνο με πυξίδα τη λυρική, δυναμική, βαθιά αισθαντική φωνή του Βασίλη και συνοδοιπόρους τους σπουδαιότερους συνθέτες, ποιητές και στιχουργούς που γέννησε αυτός ο τόπος: Μίκη Θεοδωράκη, Μάνο Λοΐζο, Θάνο Μικρούτσικο, Τάσο Λειβαδίτη, Κώστα Καρυωτάκη, Νίκο Καββαδία, Νικόλα Άσιμο, Σταμάτη Μεσημέρη, Κώστα Τριπολίτη, Γιάννη Νεγρεπόντη, Άλκη Αλκαίο, Οδυσσέα Ιωάννου, Γιώργο Κλεφτογιώργο, Απόστολο Μπουλασίκη, Λίνα Δημοπούλου και τόσους άλλους.
Την Τετάρτη 14 Ιουνίου, ο Βασίλης θα μας τραγουδήσει όλα όσα αγαπάμε, μας συγκινούν και μας ενώνουν. Θα γίνουμε όλοι ένα -μικροί και μεγάλοι- κάτω από τη μαγική φωνή του Βασίλη που μόνο εκείνος καταφέρνει με την αυθεντική του παρουσία εδώ και 50 χρόνια.
• Συμμετοχή: 18€ μέλη & νέοι/φοιτητές / 20€ μη μέλη (περιλαμβάνεται εισιτήριο στη Α’ Ζώνη{κερκίδες} και πούλμαν)
• Αναχώρηση πούλμαν ώρα 19:00 από την Κεντρική Πλατεία Κερατέας
• Πληροφορίες- Κρατήσεις στα τηλέφωνα: 6932221477 – 6977452498 -6984614675 και στο τηλ.2299069850.

ΧΡΥΣΗ TOMH
Χώρος Πολιτισμού
Λ.Αθηνών-Σουνίου 55, 190 01 Κερατέα Αττικής
Τηλ.: 22990 69850
Email: xrisi_tomi@hotmail.gr
Facebook: Χρυσή Τομή
Instagram: xrisi_tomi_kerateas