1η Καλοκαιρινή Μουσική Ακαδημία για νέους
ΔΗΜΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

1η Καλοκαιρινή Μουσική Ακαδημία για νέους

Μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία στα πρότυπα των διεθνών καλοκαιρινών μουσικών σχολείων είναι γεγονός από τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και ξεκινά την Δευτέρα 10 Ιουλίου, με σκοπό οι νέοι που θα το παρακολουθήσουν, να καλλιεργήσουν το μουσικό τους ταλέντο σε ένα συναρπαστικό περιβάλλον δημιουργικής έκφρασης.

Η
1η Καλοκαιρινή Μουσική Ακαδημία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, είναι μια πολιτιστική και εκπαιδευτική δράση, μια γιορτή μουσικής και καλλιτεχνικής έκφρασης που διοργανώνει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και προσφέρει δωρεάν σε δημότες μαθητές και σπουδαστές στην καλοκαιρινή περίοδο από 10 έως 28 Ιουλίου του 2023. Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές-σπουδαστές μπορούν να επιλέξουν και να συμμετάσχουν στα μαθήματα από 1 έως και 3 εβδομάδες.

Η φετινή Καλοκαιρινή Μουσική Ακαδημία που θα πραγματοποιηθεί στην Πνευματική Εστία Δ.Ε. Βούλας και στο Πολιτιστικό Κέντρο Ιωνία, προσφέρει εργαστήρια, σεμινάρια και master classes σε παιδιά και νέους σπουδαστές μουσικής, στους τομείς «ΠΙΑΝΟ» και «ΤΡΑΓΟΥΔΙ», καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα ρεπερτορίου από κλασσική μουσική ως σύγχρονη και ελληνική μουσική. Τα μουσικά σεμινάρια προσφέρονται από διακεκριμένους επαγγελματίες καθηγητές φωνητικής και τραγουδιού, με επικεφαλής την γνωστή, πολυβραβευμένη και με πλήθος πτυχίων και διακρίσεων στο εξωτερικό συντοπίτισσά μας που έχει μεγαλώσει στη Βούλα, πιανίστα και ακαδημαϊκό, κα Τατιάνα Παπαγεωργίου.