Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου το 9ο Run the Lake στη Βουλιαγμένη
ΔΗΜΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου το 9ο Run the Lake στη Βουλιαγμένη

Η αντίστροφη μέτρηση για το 9ο Run The Lake Vouliagmeni 2023 έχει ξεκινήσει, για τον μοναδικό αγώνα δρόμου που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και Σύλλογος Δρομέων Νοτίων Προαστίων «ΕΥΚΛΗΣ».

Σ
το ομορφότερο σημείο της Βουλιαγμένης, σε ένα μνημείο της φύσης, τη Λίμνη της Βουλιαγμένης, χιλιάδες δρομείς θα δώσουν ραντεβού, στη γραμμή εκκίνησης των διαδρομών.

Η αγωνιστική δράση περιλαμβάνει διαδρομές των 5χλμ., 10χλμ., 20χλμ. καθώς και σκυταλοδρομία 20 χλμ. ενώ για τους μικρούς πρωταγωνιστές 1χλμ. και 2χλμ. Επίσης αθλητές ΑΜΕΑ θα λάβουν μέρος χωρίς κόστος, καθώς η συμμετοχή τους αποτελεί τιμή για την διοργάνωση και πηγή έμπνευσης για όλους μας.

Στο πλαίσιο του αγώνα, θα υπάρξει διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023, από ώρα 07:00 έως 13:00, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας κατά μήκος της Λεωφόρου Ποσειδώνος από το ύψος της οδού Ορφέως στην περιοχή της Βουλιαγμένης, συνέχεια κατά μήκος της Λεωφόρου Ποσειδώνος έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Απόλλωνος στη περιοχή της  Βάρκιζας.