Κατασκευάζεται νέο κλειστό γήπεδο μπάσκετ
ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΜΟΥ

Κατασκευάζεται νέο κλειστό γήπεδο μπάσκετ

Ενισχύονται οι αθλητικές υποδομές της πόλης του Αλίμου αφού στις 23 Ιανουαρίου υπογράφηκε η σύμβαση για την ανέγερση του 2ου Κλειστού Γηπέδου Αλίμου.

Π
ιο συγκεκριμένα, η σύμβαση για την «Ανέγερση Κλειστού Γυμναστηρίου», συνολικού ύψους 5.099.177 € είναι πλέον υπογεγραμμένη, έχει εγκριθεί από το Ελεγκτικό Συνέδριο και ξεκινάνε άμεσα οι οικοδομικές εργασίες, που αναμένεται να διαρκέσουν 18 μήνες μέχρι την πλήρη αποπεράτωση του έργου, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου Αλίμου.

Εκτός από τον κυρίως αγωνιστικό χώρο του Κλειστού Γηπέδου, θα υπάρχει και ένας όροφος (ισόγειος από την πλευρά της οδού Ικαρίας) με επιπλέον χώρους προπόνησης αλλά και υπόγειο γκαράζ για την εξυπηρέτηση αθλητών και κοινού.

«Χρειάστηκαν πολλά χρόνια προσπαθειών, μελετών, ετοιμασίας φακέλων, εγκρίσεων, αδειών, διεκδικήσεων χρηματοδότησης και πολλών πολλών ακόμα, μέχρι να υπάρξει το αποτέλεσμα αυτό» αναφέρει η Δημοτική Αρχή.

Επίσης, ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης εξέφρασε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι εργάστηκαν για να υλοποιηθεί αυτό το όνειρο, καθώς και στο Υπουργείο Εσωτερικών και το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», που καλύπτει εξολοκλήρου τη δαπάνη για το έργο.