Αρχίζει το Μ Ι Πρωτάθλημα Ιππασίας 2023
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ

Αρχίζει το Μ Ι Πρωτάθλημα Ιππασίας 2023

Αρχίζει σήμερα Πέμπτη και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, 14 Μαΐου το Μ Ι Πρωτάθλημα Ιππασίας 2023 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο. Τα αθλήματα της υπερπήδησης εμποδίων και της ιππικής δεξιοτεχνίας θα αναδείξουν τους φετινούς πρωταθλητές, ενώ οι συμμετοχές ξεπερνούν τις 500 και στα δύο αθλήματα.

Ο
κτηνιατρικός έλεγχος των αλόγων στην υπερπήδηση εμποδίων έγινε χθες στις 12.00 και ακολούθησε στο κεντρικό ιπποδρόμιο με χόρτο η προπόνηση, ενώ σήμερα στις 12.00 είναι αντίστοιχος έλεγχος της ιππικής δεξιοτεχνίας.

Σήμερα, πρώτη ημέρα στην υπερπήδηση εμποδίων, το πρόγραμμα θα αρχίσει στις 9.00 και περιλαμβάνει δύο αγωνίσματα ελεύθερης συμμετοχής 0,90μ. και 1.05μ. και τους πρώτους γύρους των Κατηγοριών Αμαζόνων, Εφήβων, Παίδων, Νέων Ιππέων και Ενηλίκων. Η πρώτη ημέρα στην Ιππική Δεξιοτεχνία είναι την Παρασκευή, 12 Μαΐου και περιλαμβάνει τους πρώτους γύρους στις κατηγορίες Παίδων, Εφήβων και Ενηλίκων μαζί με αγωνίσματα του 5ου αγώνα.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό, ενώ τα προγράμματα των αγώνων θα αρχίζουν καθημερινά και το Σαββατοκύριακο στις 9.00 και θα ολοκληρώνονται μετά τις 17.00.

Η ΕΟΙ θα μεταδώσει σε live streaming μέσω της διεθνούς πλατφόρμας https://www.clipmyhorse.tv/en_EU/ και στο site της ΕΟΙ

https://www.hef.gr/index.php/el/live-streaming-gr τους τελικούς των Κατηγοριών Παίδων, Εφήβων, Αμαζόνων, Νέων Ιππέων και Ενηλίκων Υπερπήδησης Εμποδίων την τελευταία ημέρα, Κυριακή, 14 Μαΐου από το κεντρικό ιπποδρόμιο με χόρτο.

H διοργάνωση πραγματοποιείται χάρη στον Εθνικό Χορηγό του αθλήματος MYTILINEOS – Μ και την Protergia, τον Όμιλο εταιρειών Stathis Enterprises, την εταιρεία Innovis Pharma με τα προϊόντα Nuxe, τις εταιρείες του Ομίλου Αντωνίου Argus Pack, Adori café και Royalty Hotel & Suites, την εταιρεία Lux Beds με τα προϊόντα Duxiana, την Superfast Ferries, την Autohellas – Hertz, την New Alert, την T-press, την Pegaso, την Luxury Sports, καθώς και με την αμέριστη συμπαράσταση της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Μαρκοπούλου και της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου.