Αδειοδοτήθηκε το διαδημοτικό γήπεδο
ΔΗΜΟΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ & ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

Αδειοδοτήθηκε το διαδημοτικό γήπεδο

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση εργασίας των Δημάρχων Μεταμόρφωσης και Λυκόβρυσης – Πεύκης, Στράτου Σαραούδα και Τάσου Μαυρίδη αντίστοιχα, οι οποίοι προχωρούν από κοινού την προσπάθεια κατάρτισης σχεδίου αστικής προσβασιμότητας στα σημεία που συνορεύουν οι δυο Δήμοι.

A
λλωστε όποια παρέμβαση επιχειρηθεί σε έναν από τους δυο Δήμους και κυρίως σε θέματα πεζοδρομίσεων, διαπλάτυνσης πεζοδρομίων, δρόμους ήπιας κυκλοφορίας ακόμη και ρύθμισης των φαναριών, ταυτόχρονο επηρεάζεται ο άλλος Δήμος.

Τα κύρια ζητήματα που συζητήθηκαν, ήταν το Διαδημοτικό Γήπεδο το οποίο αδειοδοτήθηκε και οι εργασίες αναβάθμισής του που σύντομα ξεκινούν αρχικά στο στέγαστρο, στις εξέδρες και τον φωτισμό του με LED, καθώς και τη συντήρηση των γηπέδων beach volley και τένις.
Στη συνέχεια συζητήθηκε το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ), ιδιαίτερα στα σημεία όπου εφάπτονται οι δύο Δήμοι, μέσα στα πλαίσια του κοινού συμφέροντος και της καλής γειτονίας.
Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, δήλωσε ότι:
«Είχαμε σήμερα με τον γείτονα συνάδελφο μια εξαιρετικά εποικοδομητική συνάντηση τόσο για το ΣΒΑΚ, όσο και για το Διαδημοτικό μας γήπεδο, στο οποίο μετά τη τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα, περίφραξης και πρόσφατης αδειοδότησής του, θα συνεχιστούν οι εργασίες στο στέγαστρο, στις εξέδρες, τον φωτισμό και τα παραπλήσια γήπεδα.
Εργασίες οι οποίες θα οδηγήσουν στην αξιοποίηση των πραγματικών του δυνατοτήτων και άρα στην αναβάθμιση του Αθλητισμού στην ευρύτερη περιοχή».
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε:
«Η καλή κατάσταση των αθλητικών μας χώρων αποτελεί κεντρική προτεραιότητα για τη Δημοτική μας Αρχή. Για αυτό τον λόγο αναλάβαμε την εργολαβία ύψους 500.000€ για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο Διαδημοτικό Γήπεδο, έργο του οποίου το κόστος μοιραστήκαμε οι δύο Δήμοι.
Ενώ προχωράμε με εργασίες στο στέγαστρο, τις εξέδρες, τον φωτισμό και τα παραπλήσια γήπεδα, και συνεχίζουμε τη συνεργασία με τον συνάδελφο Δήμαρχο Στράτο Σαραούδα, προκειμένου να αναβαθμίσουμε ακόμη περισσότερο τις υποδομές του προς όφελος των πολιτών των δύο Δήμων που αθλούνται σε αυτό.
Επίσης συζητήσαμε τα θέματα βιώσιμης κινητικότητας καθώς τα Σχέδια μας που εκπονούνται αλληλοεπηρεάζονται λόγω της γειτνίασης. Η καλή συνεργασία ανάμεσα στους όμορους Δήμος αποτελεί προπαιτούμενο για την αποτελεσματική επίλυση ζητημάτων κοινού ενδιαφέροντος».