Παρουσίαση του σχεδίου ανάπλασης της Λεωφόρου Πάρνηθος
ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ

Παρουσίαση του σχεδίου ανάπλασης της Λεωφόρου Πάρνηθος

Τα σχέδια της ανάπλασης τμήματος της λεωφόρου Πάρνηθος παρουσιάστηκαν από τον δήμαρχο Αχαρνών Σπύρο Βρεττό, τον αντιδήμαρχο Χρύσανθο Κόνταρη και τους συνεργάτες τους, το πρωί της Παρασκευής 7 Ιουνίου, στους καταστηματάρχες της περιοχής όπως και στους εκπροσώπους του Συνδέσμου Επαγγελματιών, Βιοτεχνών & Εμπόρων Αχαρνών.

Η
συνάντηση έλαβε χώρα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου και αμφότερες οι πλευρές ανέπτυξαν τα επιχειρήματά τους σε σχέση με αυτό το σημαντικό έργο που πρόκειται να αλλάξει τον κεντρικό εμπορικό δρόμο των Αχαρνών, αποσκοπώντας στην αισθητική και εμπορική του αναβάθμιση και στη διευκόλυνση της αστικής κινητικότητας.

Όμως το πιο σημαντικό όλων, όπως επισήμανε, ο δήμαρχος είναι η τοποθέτηση αγωγού ομβρίων υδάτων κατά μήκος του δρόμου που πρόκειται να συμβάλλει τα μέγιστα στην επίλυση ενός σημαντικού ζητήματος για τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες του κέντρου της πόλης.

«Όλοι μαζί, δημιουργούμε τις Αχαρνές του μέλλοντος και αναβαθμίζουμε την ποιότητα της ζωής μας. Φτιάχνουμε μια όμορφη και σύγχρονη πόλη που σέβεται, ακούει και εξυπηρετεί τις ανάγκες όλων των δημοτών», τόνισε ο δήμαρχος Αχαρνών απευθυνόμενος στους εμπόρους που παρακολούθησαν την παρουσίαση.