Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 2η Λευκή Νύχτα
ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 2η Λευκή Νύχτα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 2η Λευκή Νύχτα στον Δήμο Αχαρνών το βράδυ της Παρασκευής 20 Οκτωβρίου, με αυξημένη κίνηση στα καταστήματα του κέντρου, όπως ήταν και το ζητούμενο. Σε

Σ
ε εμπορικά καταστήματα και δρόμους υπήρχαν κεράσματα, ενώ τα μαγαζιά έμειναν ανοιχτά έως τα μεσάνυχτα.

Η «Λευκή νύχτα» είναι μια διοργάνωση που έγινε θεσμός και έχει ως στόχο την κίνηση της αγοράς και κυρίως τη διασκέδαση του κόσμου. Το μουσικό σκέλος της βραδιάς είχαν αναλάβει δύο πολύ γνωστοί και αγαπητοί καλλιτέχνες, με κοινό από όλες τις ηλικίες, ο Stavento και η Ήβη Αδάμου, που με το ταλέντο και το κέφι τους ξεσήκωσαν τον κόσμο που τους συνόδευε σε παλιές και νέες επιτυχίες τους.

Όπως έκανε και πέρυσι, ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός περπάτησε σε όλους τους εμπορικούς δρόμους, επισκέφτηκε τα μαγαζιά, συνομίλησε με τους εμπόρους και τον κόσμο και τους ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους σε αυτή τη βραδιά που στόχο έχει την τόνωση της εμπορικής κίνησης και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας. «Η αποψινή βράδια ήταν αφορμή για να συστήσουμε την αγορά μας, για να προβάλλουμε και να στηρίξουμε το παραγωγικό κομμάτι της κοινωνίας μας, για να βοηθήσουμε την τοπική μας οικονομία να ανθίσει. Και φυσικά, δε σταματάμε εδώ!», τόνισε.

Τη «Λευκή Νύχτα» διοργάνωσε ο Δήμος Αχαρνών και η ΔΗΚΕΑ, σε συνεργασία με καταστήματα της περιοχής.