Ληστές εισέβαλαν σε διαμέρισμα και ξυλοκόπησαν τον ιδιοκτήτη
ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ

Ληστές εισέβαλαν σε διαμέρισμα και ξυλοκόπησαν τον ιδιοκτήτη

Επίθεση από δύο ληστές δέχθηκε το απόγευμα της Τρίτης ένας 52χρονος μέσα στο σπίτι του στην Παλλήνη.

Η
ταν λίγο μετά τις 6.30 όταν ο 52χρονος έφυγε από το σπίτι του, επί της οδού Αφανών Ηρώων, και πήγε να ψωνίσει. Μετά από ένα τέταρτο επέστρεψε και αντιλήφθηκε πως τα φώτα του διαμερίσματος ήταν ανοιχτά και η μπαλκονόπορτα παραβιασμένη.

Μόλις άνοιξε την πόρτα, είδε δύο άνδρες να έχουν κάνει άνω-κάτω τα δωμάτια αναζητώντας χρήματα. Στην προσπάθειά του να τους σταματήσει οι κακοποιοί τον ξυλοκόπησαν άγρια και στη συνέχεια πήδηξαν από το μπαλκόνι και εξαφανίστηκαν.

Όπως φαίνεται στο βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσίασε το protothema.gr, κάτω από το διαμέρισμα κρατούσαν τσίλιες δύο ακόμη άτομα τα οποία παρακολουθούσαν τις κινήσεις του θύματος και τον ακολούθησαν μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας. Στα πλάνα διακρίνεται ο ένας δράστης, ο οποίος μόλις έχει πηδήξει από το μπαλκόνι, να διασχίζει τρέχοντας την οδό Αφανών Ηρώων και να κατευθύνεται προς το Πάρκο της Κάντζας.

Εκεί, τον περιμένει ένα ΙΧ αυτοκίνητο, στο οποίο επιβαίνουν οι τρεις συνεργοί του. Ο διαρρήκτης μπαίνει στο αμάξι και οι κακοποιοί εξαφανίζονται προς την οδό Γαληνού.