Ξεκίνησαν τα δρομολόγια από τον Βαρνάβα προς την Κηφισιά
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ

Ξεκίνησαν τα δρομολόγια από τον Βαρνάβα προς την Κηφισιά

Ξεκίνησε το δρομολόγιο της γραμμής 509Β του ΟΑΣΑ που εξυπηρετεί πλέον το Βαρνάβα και τον συνδέει με την Κηφισιά (Ζηρίνειο) και το μετρό, όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Μαραθώνος.

Μ
ια εξέλιξη που άλλαξε τα δεδομένα των μετακινήσεων για την συγκεκριμένη περιοχή και έφερε πολλά χαμόγελα στην τοπική κοινωνία που ένιωθε «αποκομμένη» μέχρι τώρα.

Το δρομολόγιο είναι αρχικά πιλοτικό (τρεις φορές την ημέρα) και με την στήριξη των κατοίκων η δημοτική Αρχή θα επιδιώξει να υπάρξει πύκνωση των δρομολογίων.

Η σύνδεση της Κοινότητας Βαρνάβα με την Αστική Συγκοινωνία ήταν μια από τις προτεραιότητες του Δημάρχου Στέργιου Τσίρκα προκειμένου η περιοχή να αποκτήσει πρόσβαση μέσω της αστικής συγκοινωνίας.

«Θερμές ευχαριστίες σε όσους συνέβαλλαν για να πραγματοποιηθεί η σύνδεση της Κοινότητας Βαρνάβα με την αστική συγκοινωνία» απεύθυνε ο Δήμαρχος Στέργιος Τσίρκας για να προσθέσει: «Η βελτίωση των συγκοινωνιακών προσβάσεων των συμπολιτών μας αποτελεί προτεραιότητα και πολύ σύντομα θα έχουμε και άλλα ευχάριστα νέα για τη σύνδεση του Δήμου μας με τις δημόσιες αστικές συγκοινωνίες».