Εξιχνιάστηκε υπόθεση με ανταλλαγή πυροβολισμών
ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ

Εξιχνιάστηκε υπόθεση με ανταλλαγή πυροβολισμών

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής η αιματηρή συμπλοκή μεταξύ δύο ατόμων που είχε λάβει χώρα τα ξημερώματα της Τρίτης (29/8) στον προαύλιο ναού στο Μενίδι.

Γ
ια την υπόθεση συνελήφθησαν ένας 36χρονος και ένας 35χρονος με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Όπως προέκυψε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., οι κατηγορούμενοι βρίσκονταν στον περιβάλλοντα χώρο του Ιερού Ναού, όταν ο 35χρονος προσέγγισε τον 36χρονο με σκοπό να επιλύσουν προσωπικές τους διαφορές.

Ακολούθως, ο 35χρονος απομακρύνθηκε από το σημείο, έχοντας ξεχάσει στο τραπέζι τσαντάκι το οποίο περιείχε περίστροφο, με το οποίο ο 36χρονος τον πυροβόλησε και τον τραυμάτισε στην κνήμη, ενώ στη συνέχεια ο 35χρονος, αφού ανέκτησε το όπλο, πυροβόλησε τον 36χρονο στο κεφάλι.

Ο 36χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται, ενώ τον 35χρονο μετέφεραν οικείοι του σε άλλο νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι, και οι δύο συλληφθέντες έχουν -κατά περίπτωση- κατηγορηθεί στο παρελθόν για σοβαρά αδικήματα, όπως ανθρωποκτονία, συμμετοχή και ένταξη σε εγκληματικές οργανώσεις που διαπράττουν αδικήματα κατά της ιδιοκτησίας και διακίνηση ναρκωτικών.