Εξιχνιάστηκε υπόθεση απαγωγής 23χρονου
ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΚΑ

Εξιχνιάστηκε υπόθεση απαγωγής 23χρονου

Η Αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε δυνάμει εντάλματος το περασμένο Σάββατο (14/10) έναν 36χρονο αλλοδαπό στον Γέρακα, που κατηγορείται για αρπαγή κατά συναυτουργία και απόπειρα εκβίασης.

Ε
ιδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο κατηγορούμενος μαζί με άλλους συνεργούς, φορώντας κουκούλες, στις 13-3-2023 εισήλθαν σε σπίτι στην περιοχή του Γέρακα όπου προσποιούμενοι τους αστυνομικούς επιβίβασαν διά της βίας ένα 23χρονο ημεδαπό στο όχημά τους και τον μετέφεραν σε άγνωστη τοποθεσία.

Κατά την διάρκεια της παράνομης κατακράτησής του, επικοινώνησαν τηλεφωνικά με συγγενικό πρόσωπο του 23χρονου ζητώντας χρηματικό ποσό για την απελευθέρωση του. Το βράδυ της επόμενης μέρας (14-3-2023) το θύμα απελευθερώθηκε στην περιοχή των Κάτω Πατησίων και στη συνέχεια οδηγήθηκε στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής η οποία χειριζόταν την υπόθεση.

Στο πλαίσιο διεξοδικής έρευνας της παραπάνω υπηρεσίας και κατόπιν ειδικών ανακριτικών πράξεων, ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή του 36χρονου στην υπόθεση. Μετά από έρευνα στο σπίτι του, συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 40 φυσίγγια πυροβόλου όπλου και 9 φυσίγγια κυνηγετικής καραμπίνας και ως εκ τούτου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.