Δύο νεκροί έπειτα από θανατηφόρο τροχαίο
ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ

Δύο νεκροί έπειτα από θανατηφόρο τροχαίο

Θανατηφόρο τροχαίο όπου έχασαν την ζωή τους ένας 18χρονος και μια 52χρονη μετά από μετωπική σύγκρουση δύο ΙΧ αυτοκινήτων, σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στα Σπάτα.

Ε
ιδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, το δυστύχημα σημειώθηκε στις 7:40 το πρωί στην επαρχιακή οδό Σπάτων-Αρτέμιδος και περίπου 200 μέτρα από την Β’ πύλη του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, το όχημα που οδηγούσε ο 18χρονος για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία εξετράπη της πορείας του υπερπήδησε το προστατευτικό διάζωμα και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας όπου συγκρούστηκε μετωπικά με το όχημα που οδηγούσε η 52χρονη, με αποτέλεσμα των θανάσιμο τραυματισμό και των δύο.

Αμέσως μετά τη σύγκρουση, όπως ανέφερε και ο Δημοτικός Σύμβουλος Σπάτων-Αρτέμιδος Παναγιώτης Λάμπρου, τα δύο οχήματα πήραν φωτιά η οποία έσβησε από διερχόμενους οδηγούς.

Οι δύο οδηγοί ανασύρθηκαν νεκροί από τα οχήματα τους μετά από επιχείρηση απεγκλωβισμού από την Πυροσβεστική, όπου συμμετείχαν έξι πυροσβέστες με δυο οχήματα.