Χριστουγεννιάτικη γιορτή στα παιδιά που μεγαλώνουν σε ανάδοχες οικογένειες
Π.Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στα παιδιά που μεγαλώνουν σε ανάδοχες οικογένειες

Τα παιδιά των ανάδοχων οικογενειών που διαμένουν σε περιοχές των Δήμων της Ανατολικής Αττικής τίμησε η Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής, σε ειδική γιορτή που πραγματοποιήθηκε στους χώρους της, μετά από πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Θανάση Αυγερινού και σχετικές ενέργειες του αρμόδιου Τμήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της ΠΕΑΑ.

Π
ρόκειται για είκοσι δύο παιδιά, διαφόρων ηλικιών (από μηνών έως 18 ετών), ενώ οι οικογένειες που τα φιλοξενούν και βρίσκονται σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής είναι δέκα οχτώ. Τα δώρα των παιδιών επιλέχτηκαν με κριτήριο να ανταποκρίνονται στις ανάγκες μιας σύγχρονης οικογένειας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης  κ. Αυγερινός, με την ιδιαίτερη αγάπη του και ευαισθησία προς τα παιδιά που τον διακρίνει, είπε σε σχετική του δήλωση: «Σε μία κοινωνία που τα προβλήματα, η αδιαφορία και η απανθρωπιά μοιάζει να γιγαντώνονται γύρω μας, πρέπει όλοι μας να δούμε τον κόσμο ανθρωποκεντρικά και να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, για να ανακουφίσουμε και να ωφελήσουμε τον άνθρωπο που βρίσκεται σε ανάγκη. Πολλώ δε μάλλον, όταν πρόκειται για παιδιά».