Τον Λάζαρο Κυρίζογλου στηρίζει η ΝΔ για επόμενο πρόεδρο
ΚΕΔΕ

Τον Λάζαρο Κυρίζογλου στηρίζει η ΝΔ για επόμενο πρόεδρο

Ο νυν πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Λάζαρος Κυρίζογλου, θα έχει την υποστήριξη της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εκλογές της ΚΕΔΕ.

Η
ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει: «Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) έχει Πρόεδρο τον έμπειρο αυτοδιοικητικό Λάζαρο Κυρίζογλου, Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης, ο οποίος εξελέγη πρόσφατα με ομόφωνη απόφαση των παρατάξεων του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ. Η Νέα Δημοκρατία στηρίζει την υποψηφιότητά του στις επόμενες εκλογές της ΚΕΔΕ».

Ο Λάζαρος Κυρίζογλου, είναι ένας επιτυχημένος δήμαρχος που εκλέγεται με ποσοστά άνω του 80% στο Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης σε έξι διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις, γεγονός που τον κατατάσσει σε μια μικρή λίστα δημάρχων που έχουν επαναλαμβανόμενες αυτοδιοικητικές νίκες.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, να υπενθυμίσουμε, πως μετά την υπουργοποίηση Δημήτρη Παπαστεργίου, ψηφίστηκε από όλες τις παρατάξεις της ΚΕΔΕ ως Πρόεδρος. Παμψηφεί εκλογή Προέδρου δεν έχει συμβεί ποτέ κατά το παρελθόν, δείγμα σαφώς της ευρείας αποδοχής του.

Σε αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων της υποψηφιότητας του, ο Λάζαρος Κυρίζογλου, φαίνεται πως έχει και πολλούς υποστηρικτές και στο κυβερνών κόμμα. Η δουλειά που έχει κάνει μέχρι σήμερα στην ΚΕΔΕ σε όλα τα επίπεδα και σε συνεργασία με τα στελέχη της Ένωσης δεν έχει περάσει απαρατήρητη.