Ξανά υποψήφιοι οι εκλεγμένοι Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακοί Σύμβουλοι
Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ – ΝΕΑ ΑΡΧΗ

Ξανά υποψήφιοι οι εκλεγμένοι Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακοί Σύμβουλοι

Σε θερμό και συγκινητικό κλίμα, ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Αρχή για την Αττική» και Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης ανακοίνωσε την εκ νέου υποψηφιότητα των 28 Περιφερειακών Συμβούλων, οι οποίοι υπήρξαν συνοδοιπόροι του τα τέσσερα τελευταία έτη και με τη δράση τους, προσέδωσαν μια ιδιαίτερα μεγάλη δυναμική στο έργο της Περιφέρειας.

Π
ρόκειται για 16 άνδρες και 12 γυναίκες, καθένας από τους οποίους, εκπροσωπεί ένα κομμάτι της κοινωνίας μας, καθώς προέρχεται από τον επιστημονικό και επιχειρηματικό κλάδο, αλλά και από τομείς του πολιτισμού και της Αυτοδιοίκησης, και με επιτυχία έχει ήδη «υποβάλει τα διαπιστευτήριά του», στην αποτελεσματικότητα και στη διαχείριση των προβλημάτων του τομέα του. «Σας υποδεχόμαστε εκ νέου στην ομάδα της «Νέας Αρχής», σε αυτήν την οικογένεια που αγαπήσατε και στηρίξατε με όλη σας την υπόσταση. Μαζί, θα διεκδικήσουμε και πάλι την εμπιστοσύνη των πολιτών για να ανανεώσουμε τη δράση μας, συνεχίζοντας το αξιόλογο έργο που ξεκινήσαμε τον Σεπτέμβριο του 2019», τόνισε ο κ. Πατούλης, ευχαριστώντας τους για την προσφορά τους όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και για την πρόθεσή τους να συνεχίσουν τον κοινό αγώνα, και να δώσουν στην Αττική τη θέση που της αξίζει. Ο κ. Πατούλης, αφού έκανε αναφορά στο σημαντικό έργο που έχει υλοποιηθεί από τη Διοίκηση της Περιφέρειας σε πλήρη σύμπνοια με τους Περιφερειακούς του Συμβούλους, και σε άριστη συνεργασία με τους Δήμους, αλλά και την κεντρική κυβέρνηση, κατά τη διάρκεια της παρούσας αυτοδιοικητικής περιόδου, με 2.000 μικρά και μεγάλα έργα που πραγματοποιούνται σε όλους τους Δήμους της Αττικής τόνισε μεταξύ άλλων:

«Από την πρώτη κιόλας μέρα της διοίκησής μας στην Περιφέρεια Αττικής, η εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και η πίστη στο κοινό καλό, έθεσαν τα θεμέλια για ένα γερό οικοδόμημα έργων και δράσεων, που έγιναν άμεσα αισθητά στους πολίτες της Αττικής. Ξεκινήσαμε με όρεξη και ανοιχτό μυαλό, καλύψαμε ελλείψεις των προηγουμένων ετών, υλοποιήσαμε εμβληματικά έργα, τα οποία είχαν στερηθεί οι πολίτες για χρόνια. Βάλαμε σε τάξη ό,τι ήταν παραμελημένο και ανεκμετάλλευτο και δε σταθήκαμε μόνο εκεί. Όλοι μαζί και καθένας ξεχωριστά καταφέραμε, αυτά τα τέσσερα χρόνια να θέσουμε τους Δήμους μας σε τροχιά ανάπτυξης κι ευημερίας, μέσα από δράσεις πνοής και να προάγουμε το ευ ζην σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας. Οχυρώσαμε τις πόλεις που υπέστησαν φυσικές καταστροφές, διαφυλάξαμε το περιβάλλον, προωθώντας την Πράσινη και Κυκλική Οικονομία, ενισχύσαμε το σύστημα υγείας, συμβάλαμε στα σώματα ασφαλείας, αναβαθμίσαμε και εξοπλίσαμε τις σχολικές μονάδες, διασφαλίσαμε την προστασία και τη φροντίδα των ευπαθών ομάδων, αναδείξαμε τον πολιτισμό και το αθλητικό ιδεώδες, δημιουργήσαμε ένα ασφαλές και προσβάσιμο οδικό δίκτυο, ενθαρρύναμε την επιχειρηματική εξωστρέφεια. Εφαρμόσαμε τον στρατηγικό μας σχεδιασμό με συνέπεια, οργάνωση και πάνω από όλα, με ανεξάντλητη θέληση και διάθεση προσφοράς. Και μέχρι τώρα, μόνο περήφανος μπορώ να αισθανθώ για όσα φέραμε εις πέρας. Κι έχουμε πολλά ακόμα να κάνουμε. Μπορούμε να πάμε την Αττική ακόμα πιο ψηλά. Και θα τα καταφέρουμε, και πάλι ενωμένοι για να θέσουμε τα θεμέλια για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας. Σας καλωσορίζω και πάλι στην Παράταξη της Νέας Αρχής, και εύχομαι σε όλους καλή δύναμη στον κοινό μας αγώνα και καλή επιτυχία». Δείτε σχετικό βίντεο στο παρακάτω link : https://youtu.be/6MRwGECVY2o

Ακολουθεί η πλήρης λίστα με τα ονόματα των 28 υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων, ανά Περιφερειακή Ενότητα Αττικής

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

 1. Αυγερινός Αθανάσιος
 2. Βλάχου Γεωργία
 3. Κόκκαλης Βασίλειος
 4. Πέππας Νικόλαος

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ

 1. Δαλιάνη Φωτεινή
 2. Ευσταθόπουλος Σπυρίδων
 3. Κεφαλογιάννη Λουκία
 4. Κεχρής Ιωάννης
 5. Λεονάρδου Πολυτίμη

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ

 1. Αγγελόπουλος Γιώργος
 2. Αλυμαρά Σοφία
 3. Βλάχος Γεώργιος
 4. Δημόπουλος Γιώργος
 5. Καλογήρου Φανή-Χριστίνα
 6. Κουτσογιαννόπουλος Θεόδωρος

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

 1. Κοσμόπουλος Λευτέρης

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ

 1. Αγγελοπούλου Μαρία
 2. Αλεξανδράτος Χαράλαμπος
 3. Ζέρβα Μαρία
 4. Λεωτσάκος Ανδρέας

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ

 1. Αδαμοπούλου Γεωργία
 2. Βιδάλη Μαρία
 3. Γρηγορίου Ηλίας

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

 1. Αντωνάκου Σταυρούλα
 2. Βοϊδονικόλας Σταύρος
 3. Μελάς Σταύρος
 4. Μπαρμπαγιάννη-Αδαμοπούλου Ευγενία
 5. Παπαγεωργίου Νικόλαος

Σύντομα βιογραφικά και φωτογραφίες των υποψηφίων θα βρείτε στο παρακάτω link: https://shorturl.at/owBFZ