Επίσκεψη της Υπουργού κ. Σοφίας Ζαχαράκη στον Δήμο Μαραθώνος
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

Επίσκεψη της Υπουργού κ. Σοφίας Ζαχαράκη στον Δήμο Μαραθώνος

Η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κ. Σοφία Ζαχαράκη επισκέφθηκε την Πέμπτη, 6 Ιουνίου και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της 5ης Παιδικής Εξοχής του Αγίου Ανδρέα, συνοδευόμενη από το Δήμαρχο Μαραθώνος, Στέργιο Τσίρκα.

Λ
ίγο αργότερα, η Υπουργός επισκέφθηκε το Δημοτικό Κατάστημα Νέας Μάκρης, χαιρέτισε προσωπικά υπαλλήλους από διάφορες υπηρεσίες του Δήμου και στη συνέχεια είχε σύσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου.

Η κ. Ζαχαράκη παρουσίασε σε αδρές γραμμές το σχέδιο δράσης του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας σχετικά με τις κατασκηνώσεις, την λειτουργία των ΚΔΑΠ-Stem, τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, τις παροχές σε συνανθρώπους μας με αναπηρίες, τα Κέντρα Κοινότητας, τη νεανική και γυναικεία επιχειρηματικότητα κ.α.

Ο Δήμαρχος Μαραθώνος, Στέργιος Τσίρκας, επεσήμανε στην Υπουργό ειδικότερα ζητήματα της αρμοδιότητάς της που απασχολούν τον Δήμο μας και έλαβε τη διαβεβαίωση ότι θα εγκύψει σ’ αυτά με ενδιαφέρον και θα κάνει ό,τι μπορεί από πλευράς της για την εύρεση λύσεων.

Κατά την ξενάγηση της κ. Ζαχαράκη στην κατασκήνωση του Αγίου Ανδρέα, τον Δήμαρχο συνόδευσαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Αρωγής, Μάνος Γεωργάτος και ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της 5ης Παιδικής Εξοχής, Γιάννης Μπούσουλας, ενώ στη συνάντηση στο γραφείο του Δημάρχου παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης, Κωνσταντίνος Μεταξωτός, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Τάσος Χρυσίνας, υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου και η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη ΝΔ Παναγιώτα (Νιόβη) Χριστοπούλου.