Εκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα του πολιτικού του γραφείου
ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΕΤΣΑΣ

Εκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα του πολιτικού του γραφείου

Περισσότεροι από 2.000 φίλοι του Στέλιου Πέτσα έδωσαν το παρών το βράδυ της Δευτέρας στη Βούλα, με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του πολιτικού γραφείου του Αν. Υπουργού Εσωτερικών και Υποψήφιου Βουλευτή ΝΔ Ανατολικής Αττικής.

Μ
εταξύ των οποίων ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Βουλευτής Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών Άδωνις Γεωργιάδης, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο Δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Γρήγορης Κωνσταντέλλος, ο Πρόεδρος της ΠΕΔΑ και Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος, ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός, o Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, ο Δήμαρχος Κορωπίου Δημήτρης Κιούσης, ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης, ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς, ο Δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδας Δημήτρης Μάρκου, εκπρόσωπος του Δημάρχου Μαρκοπούλου Κωνσταντίνου Αλλαγιάννη, βουλευτές, η Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ανατολικής Αττικής Βανίτα Σοφρώνη, αιρετοί της Ανατολικής Αττικής, καθώς και ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβας, μέλη των Τοπικών Οργανώσεων της ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ και χιλιάδες πολίτες της Ανατολικής Αττικής. Όλοι μαζί, έδωσαν το στίγμα για την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας και την επιβράβευση όσων στελεχών της Κυβέρνησης ήταν πάντα στο πλευρό του Πρωθυπουργού, σε κάθε πρόκληση, και αποδεδειγμένα κάνουν έργο με χειροπιαστό αποτέλεσμα.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης «ο Στέλιος κάνει την δουλειά και αξίζει την ψήφο των Ελλήνων πολιτών, γιατί είναι άκρως αποτελεσματικός, άκρως εργατικός και το κυριότερο είναι άνθρωπος με καλό χαρακτήρα» και όπως έδειξαν με την παρουσία τους στα 3Β, οι πολίτες αυτό αξιολογούν και επιβραβεύουν.

«Είμαι σήμερα εδώ για να πω “ευχαριστώ” στον Υπουργό γιατί στάθηκε στο πλευρό μας», δήλωσε συγκινημένος ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβας, αναφερόμενος στις λύσεις που έδωσε ο κ. Πέτσας σε μακροχρόνια ζητήματα που ταλάνιζαν την περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης.

«Ο Στέλιος ήταν από τους πιο επιτυχημένους διευθυντές της ΝΔ και συνεχίζει ως Υπουργός με μεθοδικότητα και γνώση στα αυτοδιοικητικά» τόνισε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και συνέχισε: «Το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” στα χέρια του έγινε πραγματικότητα, κάτι που όλοι οι αυτοδιοικητικοί οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε γιατί έβαλε τα πράγματα σε τάξη. Όποτε τον χρειαστήκαμε ήταν πάντα εκεί γιατί πρώτα από όλα τιμά την εμπιστοσύνη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και οφείλουμε να ενισχύσουμε την υποψηφιότητά του στην Ανατολική Αττική».

Ο Δήμαρχος 3Β Γρηγόρης Κωνσταντέλλος σημείωσε: «ο φίλος μου ο Στέλιος Πέτσας εκτελεί τα καθήκοντά του με μία μοναδική σπουδή στο πλευρό της αυτοδιοίκησης», ενώ αίσθηση προκάλεσε η μαντινάδα που αφιέρωσε ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγ. Νεκταρίου Βούλας π. Γεώργιος Κονσολάκης στον κ. Πέτσα: «Ποιός είναι αυτός που με πατεί, ερώτησε το χώμα, γιατί ετέτοια πατησιά δεν ένιωσα ακόμα».

Ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών και Υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Ανατολικής Αττικής Στέλιος Πέτσας, ευχαριστώντας όλους τους παρευρισκομένους στάθηκε στην ενότητα και τη στήριξη όλων για το καλό της Πατρίδας: «Οι σχέσεις μας σφυρηλατήθηκαν μέσα από δύσκολες στιγμές, όταν προσπαθούσαμε να κρατήσουμε τη χώρα όρθια και, σήμερα, με σκληρή δουλειά από όλους η χώρα μας μπήκε πάλι σε τροχιά ανάπτυξης. Είμαι περήφανος που συμμετέχω στην Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, που έφερε ξανά την εμπιστοσύνη και την πρόοδο στη χώρα μας». Αναφερόμενος στις επερχόμενες εθνικές εκλογές τόνισε ότι το πιο σημαντικό είναι «την πρώτη Κυριακή των εκλογών κανείς να μη λείψει από την κάλπη». Μιλώντας για τη δική του παρουσία στην Ανατολική Αττική και την υποψηφιότητά του για πρώτη φορά στις Εθνικές Εκλογές, παρουσίασε το μέχρι τώρα έργο του και το όραμά του για την περιοχή και κατέληξε: «Νιώθω την ανάγκη να απευθυνθώ στην καρδιά του καθένα από εσάς ξεχωριστά και να ζητήσω την εμπιστοσύνη σας για να συνεχίσω να προσπαθώ για ένα καλύτερο αύριο και μέσα από τη Βουλή, γιατί πιστεύω σε αυτόν τον τόπο, αγαπώ αυτόν τον τόπο και με τη δική σας δύναμη θα τον πάμε εκεί που αξίζει».