Με μεγάλη συμμετοχή ο καθαρισμός του Κτήματος Καρέλλα
ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Με μεγάλη συμμετοχή ο καθαρισμός του Κτήματος Καρέλλα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η περιβαλλοντική δράση καθαρισμού στο Κτήμα Καρέλλα, με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, στέλνοντας οι συμμετέχοντες/χουσες μήνυμα ευαισθητοποίησης προς όλους για την προστασία του Περιβάλλοντος και της μη ρύπανσής του από απορρίμματα και απόβλητα, την Παρασκευή 9 Ιουνίου.

Τ
ον Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, εκπροσώπησε η Εντεταλμένη Σύμβουλος Εθελοντισμού και Νέας Γενιάς Φανή Λέκκα, η οποία είχε την ευθύνη της διοργάνωσης και του συντονισμού της δράσης.
Περισσότερες από 40 μεγάλες σακούλες απορρίμματα περισυνελέγησαν από το δασικό τμήμα του Κτήματος Καρέλλα και την παράπλευρη του Κτήματος, οδό Ευκαλύπτων.
Στο έργο του καθαρισμού συμμετείχαν η Πολιτική Προστασία του Δήμου με προσωπικό και 2 οχήματα και η διεύθυνση Καθαριότητας με 1 φορτηγό όχημα για την μεταφορά των απορριμμάτων για ανακύκλωση.
Επίσης, στη δράση συνέδραμε η Εταιρία General Mills ΕΛΛΑΣ Α.Ε., την οποία ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί θερμά για την ευγενική χορηγία της σε τσάντες, γάντια, σακούλες, αλλά και σε νερό και σνάκ για τους συμμετέχοντες /χουσες.
Ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί επίσης την Εταιρία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (Ε.Π.Α.Ψ.Υ.) και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βορρέ Αμαρουσίου για τη συμμετοχή τους και τη σημαντική συνδρομή τους.