Πρεμιέρα με δεκάδες Έλληνες και ξένους εκθέτες
BOAT & FISHING SHOW

Πρεμιέρα με δεκάδες Έλληνες και ξένους εκθέτες

Μια συναρπαστική εμπειρία, σε εκθέτες κι επισκέπτες, προσφέρει από χθες η διεθνής έκθεση Boat & Fishing Show – SEA & Tourism EXPO, η οποία έχει ως επίκεντρο τη θάλασσα και τη δραστηριότητα στο υγρό στοιχείο.

Η
ελληνική «γιορτή της θάλασσας» άνοιξε τις πύλες της την Πέμπτη 7 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας, με πολλές πρεμιέρες σκαφών και διεθνείς συμμετοχές. Η έκθεση, η οποία αποτελεί θεσμό καθώς θα διεξαχθεί για ένατη χρονιά στην Αθήνα, θα ολοκληρωθεί στις 10 Μαρτίου.

Οι διοργανωτές έχουν φροντίσει και αυτή τη χρονιά να δημιουργήσουν το ιδανικό περιβάλλον ώστε να φιλοξενηθεί ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στον κλάδο. Η έκθεση θα αποτελέσει μία πρώτη τάξεως ευκαιρία για να βρεθούν στον ίδιο χώρο οι άνθρωποι που σχετίζονται με τη θάλασσα, να ανταλλάξουν ιδέες και να δημιουργήσουν τις βάσεις για μελλοντικές συνεργασίες που θα έχουν ως στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού στην Ελλάδα.

Από την άλλη πλευρά, οι επισκέπτες θα πάρουν μέρος μία μεγάλη γιορτή με επίκεντρο το υγρό στοιχείο. Θα ενημερωθούν για τις εξελίξεις στον χώρο του σκάφους και του ψαρέματος, θα λάβουν μέρος σε κληρώσεις, θα παρακολουθήσουν σεμινάρια και θα αρχίσουν να μετρούν αντίστροφα για την έλευση του καλοκαιριού.

Η πολυεπίπεδη έκθεση καλύπτει όλους τους κλάδους της θαλάσσιας δραστηριότητας, με ιδιαίτερη έμφαση φέτος στον κόσμο του βυθού. Θα συμμετέχουν οι μεγαλύτερες εταιρείες εξοπλισμού υποβρύχιας αλιείας και κατάδυσης με πολλές εκδηλώσεις και σεμινάρια.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει σε φουσκωτά και πολυεστερικά σκάφη, να ενημερωθούν για νέα προϊόντα που αφορούν το ψάρεμα ενώ οι φίλοι του θαλάσσιου τουρισμού, μέσα από το «Padi Village», θα γνωρίσουν τις νέες μορφές καταδυτικού τουρισμού.

Η έκθεση «Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2024» θα αποτελέσει το πληρέστερο θαλασσινό event που έχει διεξαχθεί μέχρι τώρα στην Ελλάδα. Επίκεντρό της κι αυτή τη χρονιά θα είναι το σκάφος και στα περίπτερά της θα φιλοξενηθούν κάποια από τα πιο σύγχρονα μοντέλα. Τα περισσότερα από τα σκάφη είναι ετοιμοπαράδοτα και όσοι δραστηριοποιούνται στο rent a boat έχουν τη δυνατότητα να τα προμηθευτούν άμεσα.

Ιδιαίτερο βάρος θα δοθεί κι αυτή τη χρονιά στον τομέα του Τουρισμού καθώς η «Boat & Fishing Show – SEA & Tourism EXPO» φιλοδοξεί να βοηθήσει τις προσπάθειες που γίνονται από το υπουργείο Τουρισμού για την ενίσχυση του θαλάσσιου τουρισμού.

Με τη βοήθεια του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, οι επισκέπτες θα μπορέσουν να ανακαλύψουν τις δυνατότητες για κατάδυση στις πανέμορφες ελληνικές θάλασσες και να γνωρίσουν τον κόσμο κάτω από την επιφάνεια του νερού.

Τα περίπτερα με τα Water Sports προσθέτουν στην έκθεση τη δική τους καλοκαιρινή πινελιά και οι φίλοι των θαλάσσιων αθλημάτων θα μπορέσουν να δουν τα πιο σύγχρονα SUP, κανό καγιάκ κλπ. και να αρχίσουν να προετοιμάζουν τις διακοπές τους.

Επίσης, στη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά κλήρωση κι ένας τυχερός θα κερδίσει ένα φουσκωτό σκάφος κι έναν εξωλέμβιο κινητήρα. Ακόμα, θα γίνουν κι άλλες κληρώσεις με πολλά δώρα, ενώ θα πραγματοποιηθούν ημερίδες και σεμινάρια που θα προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες.