Έξυπνο οδηγό πόλης συγκροτεί ο Δήμος
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Έξυπνο οδηγό πόλης συγκροτεί ο Δήμος

Έξυπνο οδηγό πόλης συγκροτεί ο Δήμος Μαρκοπούλου με τη δωρεάν συμμετοχή όλων των επιχειρήσεων που εδρεύουν στα γεωγραφικά του όρια.

Σ
τόχος να δημιουργηθεί ένα πλαίσιο διάδρασης του αγοραστικού κοινού με τις τοπικές επιχειρήσεις σε πραγματικό χρόνο, ένα ολιστικό συνεκτικό δίκτυο, μια οικογένεια.

Η πλατφόρμα (mobile app & site), διαθέσιμη και στα Αγγλικά, θα ενισχύσει την τοπική αγορά με τουλάχιστον σαράντα πέντε (45) Εφαρμογές – Συστήματα ανά τομέα, τα οποία θα χρησιμοποιούνται από τους καταναλωτές χωρίς χρέωση.

Στο Markopoulo By City Mobile ο κάτοικος και ο επισκέπτης, μεταξύ άλλων:

  • θα διαβάζει πληροφορίες για κάθε επιχείρηση ή υπηρεσία,
  • θα βλέπει βίντεο των καταστημάτων,
  • θα εντοπίζει την ακριβή γεωγραφική τους θέση μέσω κινητού,
  • θα λαμβάνει μέρος σε διαγωνισμούς και προωθητικές προσφορές,
  • θα εντοπίζει τιμοκαταλόγους και ανοιχτές θέσεις εργασίας,
  • θα προχωρά σε κράτηση θέσεων για επιχειρήσεις εστίασης,
  • θα διαβάζει τα μενού,
  • θα απολαμβάνει εφαρμογές Social Gaming, με πραγματικές ανταμοιβές σε κουπόνια προπληρωμής ή και πόντους σε κάρτα προνομίων της πλατφόρμας,
  • θα ενημερώνεται για εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες του Δήμου.

Οι επιχειρήσεις που περιλαμβάνονται στον οδηγό αφορούν στις κατηγορίες:

1) ΔΙΑΜΟΝΗ

2) ΦΑΓΗΤΟ – ΠΟΤΟ

3) ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ – ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

4) ΟΙΚΙΑ – ΤΕΧΝΙΤΕΣ

5) ΕΝΔΥΣΗ – ΥΠΟΔΗΣΗ

6) ΥΓΕΙΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ

7) ΑΓΟΡΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

8) ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΤΑΞΙ

Όλα τα δεδομένα που συλλέγονται συμμορφώνονται με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων της Ε.Ε. (GDPR). Η εφαρμογή Markopoulo By City Mobile θα ενημερώνει εξατομικευμένα κάθε χρήστη για τις δράσεις, τις προσφορές και τα θέματα που τον ενδιαφέρουν μέσω τεχνολογιών Τεχνητής Νοημοσύνης.

Η επιτυχία αυτής της προσπάθειας, έγκειται σε όλους και ειδικότερα στους επιχειρηματίες, σε κάθε ένα και κάθε μια επαγγελματία της περιοχής, που θα συμμετέχουν με ενεργό ρόλο, προωθώντας δωρεάν την δουλειά τους μέσα από την πλατφόρμα!

Καλούνται λοιπόν, όλους τους επιχειρηματίες και επιτηδευματίες οποιουδήποτε κλάδου, που δραστηριοποιούνται στον Δήμο Μαρκοπούλου, να αγκαλιάσουν αυτή την πρωτοβουλία και αξιοποιήσουν το νέο εργαλείο.

Η συμμετοχή των επαγγελματιών γίνεται με την αποστολή συμπληρωμένης φόρμας, μαζί με δυο φωτογραφίες της επιχείρησης / επαγγελματικής δραστηριότητάς τους, στο email: antid.tourismou@markopoulo.gr μέχρι τις 10 Μαρτίου 2024.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση και πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν μέσω του παραπάνω email, με την Αντιδήμαρχο Τουρισμού, Επιχειρηματικότητας, Εξωστρέφειας και Επικοινωνίας, Φωτεινή Νάσσου, επικεφαλής της προσπάθειας.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Η στήριξη της αγοράς του Δήμου Μαρκοπούλου είναι επιτακτική και αφορά το μέλλον του τόπου.

Αξίζει να είναι η πρώτη επιλογή μας.