Παρουσίαση παιδικού βιβλίου
"ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ"

Παρουσίαση παιδικού βιβλίου

Η «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ» Κερατέας και ο εκδοτικός οίκος Ατρειδών Κύκλος, προσκαλούν τους μικρούς και μεγάλους φίλους, το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου ώρα 17:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συνδέσμου (Λ. Αθηνών-Σουνίου 55, Κεντρική πλατεία Κερατέας) στην παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Το Μαγικό μου σώμα (Η Ιατρική Επιστήμη μέσα από θεατρικές πράξεις) της Αλεξίας Πετροπούλου σε εικονογράφηση της εικαστικού Φωτεινής Μαυρίδη.

Κ
ατά την παρουσίαση, η γνωστή ηθοποιός Έμμυ Στυλιανίδου, παρουσιάζει με διαδραστικό και χιουμοριστικό τρόπο σκηνές του βιβλίου ενώ προβάλλονται εικόνες και ζωγραφιές της εικονογράφου-εικαστικού Φωτεινής Μαυρίδου. Στόχος είναι η ενδυνάμωση των παιδιών σε θέματα σωματικής υγείας μέσα από την τέχνη.

Στο τέλος της παρουσίασης η συγγραφέας θα υπογράψει και θα παραδώσει βιβλία δωρεάν και  σελιδοδείκτες με την διεύθυνση  e-book για χρήση δωρεάν download ανάγνωσης του βιβλίου.

Η δράση που υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Σημεία Στήριξης» που συγχρηματοδοτείται από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα, το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού & Πολιτιστικού Έργου – ΚΙΚΠΕ, το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, το Ίδρυμα Α. Γ. Λεβέντη, το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης, το Costas M.  Lemos Foundation και Ίδρυμα Μποδοσάκη».

Η είσοδος είναι ελεύθερη