Καρναβαλική παρέλαση του Εμπορικού Συλλόγου
ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Καρναβαλική παρέλαση του Εμπορικού Συλλόγου

Ο Δήμος Διονύσου μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού! Με στόχο την ανάδειξη του τόπου μας, την ανάπτυξη της πολιτιστικής μας ταυτότητας και τα χαμόγελα των παιδιών, ο Εμπορικός Σύλλογος Διονύσου σε συνεργασία με το Δήμο Διονύσου, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων της περιοχής, την Περιφέρεια Αττικής, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και την ΕΣΤΙΑ Διονύσου, για πρώτη φορά διοργανώνει:

Κ
ΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στη Λεωφόρο Δροσιάς – Σταμάτας, με κεντρικό παρουσιαστή το Χρήστο Φερεντίνο.

Όραμα των διοργανωτών οι πολίτες του αύριο να μεγαλώνουν, έχοντας μέσα τους την πολιτιστική μας παράδοση, την ενότητα και την συνεργασία, σε ένα Δήμο που οι φορείς ενωμένοι τους παρέχουν τα κατάλληλα εφόδια!

Η «Καρναβαλική Παρέλαση» είναι ένα γεγονός που στοχεύει στη διασκέδαση όλων καθώς και στην τόνωση της τοπικής αγοράς.

Εκατοντάδες παιδιά με τους συνοδούς τους, Πολιτιστικοί και Αθλητικοί Σύλλογοι, θα παρελάσουν στη Λεωφόρο Δροσιάς-Σταμάτας μαζί με άρματα, ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ, μεγαλοφιγούρες κλπ. Επίσης θα έχουν τη δυνατότητα να χορέψουν και να διασκεδάσουν με την ψυχή τους μέσα από πάρτι και δράσεις που θα διοργανωθούν.

Η συγκέντρωση των καρναβαλιστών θα γίνει στις 10:30 π.μ. στην Πλατεία Δροσιάς, θα ακολουθήσει στις 12:00 μ.μ. η Καρναβαλική Παρέλαση από τη συμβολή Ροδοπόλεως και Σταμάτας, η οποία θα καταλήξει στις 12:30 μ.μ. στην Πλατεία Σταμάτας.