Διαγωνισμός «Ζωγραφίζουμε Χριστουγεννιάτικες Ευχές»
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Διαγωνισμός «Ζωγραφίζουμε Χριστουγεννιάτικες Ευχές»

O Δήμος Μαρκοπούλου, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους» του Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ», προσκαλεί όλους τους μικρούς δημιουργούς και «καλλιτέχνες», να φιλοτεχνήσουν την πιο όμορφη ευχή τους, σε μορφή χριστουγεννιάτικης κάρτας – χειροτεχνίας.

Τ
α έργα θα πρέπει να παραδοθούν στο Δημαρχείο Μαρκοπούλου, από τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023, ώρες 9:00 -14:00, στον 2ο όροφο (απέναντι από το αμφιθέατρο).

Η συμμετοχή δύναται να είναι ατομική ή ομαδική (π.χ. σχολική τάξη), για όλα τα παιδιά του Δήμου Μαρκοπούλου ηλικίας 4 έως 14 ετών.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλείτε στο τηλ. 22990 20150.

Προδιαγραφές Έργου:

Η ζωγραφιά θα πρέπει να έχει τη μορφή ευχετήριας «κάρτας».

Το φύλλο σχεδίου θα πρέπει να είναι χαρτόνι ή χοντρό χαρτί, οποιουδήποτε χρώματος, διπλωμένο στη μέση σαν κάρτα και να έχει διαστάσεις έως 21 εκ. επί 30 εκ.

Τα υλικά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι μαρκαδόροι, παστέλ, νερομπογιά, ξυλομπογιές, μολύβι, ενώ δεκτές γίνονται τεχνικές, όπως το κολλάζ και η μικτή τεχνική.

Η ζωγραφιά μπορεί να συνοδεύεται και από κείμενο.

Κατά την παράδοση της κάρτας θα κληθείτε να συμπληρώσετε φόρμα στοιχείων επικοινωνίας και παραχώρησης δικαιώματος προβολής της κάρτας από τον διοργανωτή.

Σε περίπτωση ομαδικής συμμετοχής, την υποβάλει ένας εκπρόσωπος για την τάξη, το σχολείο, το σύλλογο ή το τμήμα του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους», με το οποίο συμμετέχει.

Παρακαλείστε, εάν δεν επιθυμείτε να δημοσιοποιηθεί το ονοματεπώνυμο του παιδιού σας, να το δηλώσετε σε ξεχωριστή δήλωση, κατά την κατάθεση της συμμετοχής σας.

Τα έργα θα αξιολογηθούν από 5μελή επιτροπή.

Τα είκοσι (26) καλύτερα έργα θα δημοσιευτούν στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Μαρκοπούλου (www.markopoulo.gr), καθώς και σε όλες τις διαδικτυακές πλατφόρμες του Δήμου μας και του Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ». Επιπλέον, οι νικητές θα πάρουν συμβολικά δώρα σε υλικά και είδη ζωγραφικής.

Ένα (1) έργο θα διακριθεί και ο/η δημιουργός του, μαζί με τον κηδεμόνα του/της, θα κερδίσουν ελεύθερη είσοδο στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» για το έτος 2024 και δωρεάν συμμετοχή στο καλλιτεχνικό τμήμα της επιλογής του/της στο «Πρόγραμμα Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους», καθώς και υλικά και είδη ζωγραφικής και σχεδίου!

Κλείνοντας, ο Δήμος Μαρκοπούλου θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους περσινούς μικρούς και επίδοξους καλλιτέχνες για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό και να ενημερώσουμε, ότι από τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου και μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου, θα εκτίθενται στο Δημαρχείο Μαρκοπούλου τα έργα των παιδιών στην «Χριστουγεννιάτικη Έκθεση Παιδικής Ζωγραφικής 2022».