Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη 8ος Αραφήνειος Δρόμος
ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη 8ος Αραφήνειος Δρόμος

Με εκατοντάδες δρομείς, όλων των ηλικιών, που έτρεξαν σε αποστάσεις για παιδιά, των 5 και των 10 χιλιομέτρων, πλημμύρισαν το πρωί της Κυριακής οι δρόμοι της Ραφήνας.

Ο
8ος Αραφήνειος Δρόμος προσέφερε και πάλι χαρά στους κατοίκους της πόλης και τους επισκέπτες, που συγκεντρώθηκαν από νωρίς το πρωί στο Κολυμβητήριο Ραφήνας.

Η συμμετοχή σημείωσε ρεκόρ φτάνοντας σε τετραψήφιο νούμερο, ιδιαίτερη μνεία όμως αξίζει στα παιδιά από τους συλλόγους “Ελπίδα” και “Φλόγα”, που έτρεξαν με τους συνοδούς τους. Το σήμα της εκκίνησης έδωσε ακριβώς στις 9πμ η Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου, Δήμητρα Τσεβά-Μήλα, καθώς όλοι οι δρομείς και οι οικογένειες των μικρών παιδιών ανταποκρίθηκαν στο ραντεβού με συνέπεια.

Σημαντική συμβολή στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα είχαν ο Σύλλογος Τριγλιανών, ο Σύλλογος Κρητών, ο Συνεταιρισμός Μελτέμι, ο ΔΑΣ ΑΡΑΦΗΝ, οι εθελοντές της πόλης, το Σώμα Ελλήνων Οδηγών, το Σώμα Ναυτοπροσκόπων και φυσικά η Ελληνική Αστυνομία, η Τροχαία και τα στελέχη του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας.

Εκ μέρους των διοργανωτών, ο Δήμος μεταφέρει τις θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες σε όλους τους χορηγούς για την πολύτιμη συνεισφορά τους.

Συγκεκριμένα, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό “Βίκος” που μοίρασε μπουκαλάκια νερού σε όλους τους συμμετέχοντες, τα X-TREME STORES που ανέλαβαν τα έπαθλα των νικητών, την Arla Protein καθώς και το Training Room που ανέλαβαν εξ ολοκλήρου την αποκατάσταση των δρομέων, το action club Hellas για τη μηχανοκίνητη υποστήριξή και τα εκπαιδευτικά κέντρα hello για τον παιδικό αγώνα.