Αναδείχθηκαν οι Πολυνίκες σε Νότια και Βόρεια Ελλάδα
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ

Αναδείχθηκαν οι Πολυνίκες σε Νότια και Βόρεια Ελλάδα

Οι Πολυνίκες Ανάπτυξης στη Νότια Ελλάδα και οι Πολυνίκες των Παμβορειοελλαδικών Αγώνων στην Βόρεια Ελλάδα στο άθλημα της υπερπήδησης εμποδίων αναδείχθηκαν το Σαββατοκύριακο, 11-12 Νοεμβρίου.

Σ
το Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο την Κυριακή, 12 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο τελικός αγώνας ανάπτυξης της Φθινοπωρινής Περιόδου και αναδείχθηκαν οι Πολυνίκες στις τρεις κατηγορίες Η 1.0μμ., ΖΕ ύψους 1.05μ. και Δ ύψους 1.10μ.μετά από τέσσερις αγώνες. Συγκεκριμένα στην Κατηγορία Η Πολυνίκης ήταν η Μελίνα Φανουράκη του ΑΚΙΒ με τον Au pti Bonheur, στην κατηγορία ΖΕ η Βάσω Αμπαρτζίδη με τον Casallino του ΕΘΙΟΤ και στην Κατηγορία Δ ο Αλέξανδρος Νάσης του ΑΙΟΕ με την Nikita d’ Aubry.

Στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Κέντρου Μακεδονίας το ίδιο Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκαν οι 5οι Τελικοί Παμβορειοελλαδικοί Αγώνες με τους Πολυνίκες να αναδεικνύονται σε έξι κατηγορίες. Στην Κατηγορία Η Πολυνίκης ήταν η Βιέννα Σκάρλετ Γαλάνη του ΑΚΙΘ με τον Unique du Lys, στις δύο κατηγορίες Η Παίδων και Ζ η Κατερίνα Καραγκιόζη του ΙΟΘ με την Helena, στην Κατηγορία Ε η Ανδρονίκη Μαρόγλου του ΙΚΕΜ με τον Dario Delup, στην κατηγορία Δ η Anais Henry με την Contessa του ΙΠΟΤΙΣ και στην Κατηγορία Γ η Carina Pettersson με τον Power of Love του ΙΟΘΕΡ.

Αναλυτικές βαθμολογίες στο site της ΕΟΙ https://www.hef.gr/index.php/el/yperpidisi-empodion/vathmologies

Ακολουθούν το Δεκέμβριο οι τελευταίοι αγώνες της χρονιάς, οι Πανελλήνιοι Αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας 1-3 Δεκέμβρη και οι Πανελλήνιοι Αγώνες Υπερπήδησης Εμποδίων 7-10 Δεκέμβρη στο κλειστό ιπποδρόμιο του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας στο Μαρκόπουλο.