4ος Ορεινός Δρόμος Οβριοκάστρου Κερατέας
ΔΗΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

4ος Ορεινός Δρόμος Οβριοκάστρου Κερατέας

Ο Δήμος Λαυρεωτικής, ο Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Λαυρεωτικής, το Γεωπάρκο Λαυρεωτικής και το αθλητικό σωματείο Δρομείς Κερατέας (S-RUNNERS) σας προσκαλούν την Κυριακή 14 Μαΐου στον 4ο Ορεινό Δρόμο Οβριοκάστρου Κερατέας.

Τ
ιμώντας τον αγώνα των 128 ημερών ενάντια στην παράνομη δημιουργία ΧΥΤΑ στον αρχαιολογικό χώρο Οβριοκάστρου, αναδεικνύουμε μέσω του δρομικού κινήματος μία σπάνιας ομορφιάς διαδρομή η οποία βρίσκεται μόλις 30 λεπτά από την Αθήνα.
Ο αγώνας περιλαμβάνει την κυρία διαδρομή των 20.5 χλμ αλλά και των 9.5 χλμ. Και στις δύο αποστάσεις θα υπάρχει επίσημη ηλεκτρονική χρονομέτρηση για τους δρομείς αλλά και τους βαδιστές. Οι διαδρομές χαρακτηρίζονται από μέτριας δυσκολίας χωμάτινο τερέν, αποτελούμενο από μονοπάτια και αγροτικούς δρόμους.
Ώρα εκκίνησης
– 08:45 παιδικός αγώνας 1χλμ
– 09:00 20.5 χλμ δρομείς.
– 09:30 9.5 χλμ δρομείς, βαδιστές.
Έπαθλα-Δώρα
Στους 3 πρώτους άντρες και στις 3 πρώτες γυναίκες γενικής κατηγορίας θα δοθούν κύπελλο και μετάλλιο.
Έπαθλα επίσης θα δοθούν στις ηλικιακές κατηγορίες 30-40, 40-50, 50 και άνω.
Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και Θα κληρωθούν πολλά δώρα για όλους. Επίσης πολλές εκπλήξεις όπως κάθε χρόνο έτσι ώστε να επαληθευτεί η φήμη που ακολουθεί τον δρόμο Οβριοκάστρου ως ένα από τους πιο χαμηλού κόστους αγώνες με πολλές παροχές προς τους συμμετέχοντες.
Θα υπάρχει ιατρική κάλυψη και ασθενοφόρο πιστοποιημένο για τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Ο κάθε δρομέας τρέχει όμως με δίκη του ευθύνη και συνιστάται πριν οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα να έχει περάσει τον τυπικό ιατρικό έλεγχο.