Τα έργα οδοποιίας επισκέφθηκαν ο Ισίδωρος Μάδης και ο Στέλιος Πέτσας
ΔΗΜΟΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ

Τα έργα οδοποιίας επισκέφθηκαν ο Ισίδωρος Μάδης και ο Στέλιος Πέτσας

Επίσκεψη στο έργο αποκατάστασης της οδοποιίας στη ΔΕ Γλυκών Νερών το οποίο ξεκίνησε την Τετάρτη 5 Ιουνίου πραγματοποίησαν ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης και ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας επί της θητείας του οποίου εντάχθηκε για χρηματοδότηση στο Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης, ΤΠΑ Υπουργείου Εσωτερικών.

Ο
ι εργασίες ξεκίνησαν από την οδό Θεσσαλίας στη διασταύρωσή της με την οδό Κανάρη και συνολικά θα ασφαλτοστρωθεί οδικό μήκος 19 χλμ. περίπου, αποκαθιστώντας τις σημαντικές φθορές που προκλήθηκαν από το έργο της αποχέτευσης.

Στη συνέχεια ο Ισίδωρος Μάδης και ο Στέλιος Πέτσας επισκέφθηκαν το υπό εξέλιξη έργο της οδικής ασφάλειας στη Λεωφόρο Παλαιοπαναγιάς με το οποίο αλλάζει ολόκληρη η περιοχή καθώς πραγματοποιείται και η διάνοιξη περιφερειακών οδών.

Ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών και βουλευτής Ανατολικής Αττικής Στέλιος Πέτσας σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη σημασία των δύο έργων για τον Δήμο Παιανίας σημειώνοντας πως «πρόκειται για δύο έργα που κάνουν καλύτερη την καθημερινότητα των πολιτών, διευκολύνουν την πρόσβαση, ενισχύουν την οδική ασφάλεια και τελικά μας κάνουν όλους περήφανους που μέσα από την αγαστή συνεργασία με τον Ισίδωρο Μάδη βάλλαμε ένα λιθαράκι για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων». Για το έργο αποκατάστασης της οδοποιίας ο Στέλιος Πέτσας ανέφερε πως «είχα την τιμή και τη χαρά να υπογράψω την ένταξή τους και σήμερα είδα πως εξελίσσεται».

«Σημαδιακή η σημερινή επίσκεψη του υπουργού για δύο λόγους. Καταρχάς διότι σήμερα, μετά το πέρας της διαγωνιστικής διαδικασίας, κατέθεσα στο Ελεγκτικό Συνέδριο τον φάκελο για το 5ο Δημοτικό Σχολείο Παιανίας προκειμένου να ξεκινήσει το έργο. Και διότι ο Στέλιος Πέτσας είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει πως τα χρήματα τα οποία δέσμευσε για τα έργα οδοποιίας στα Γλυκά Νερά –και τον ευχαριστώ θερμά για μια ακόμα φορά- επενδύονται υπέρ της τοπικής κοινωνίας και των δημοτών» σημείωσε από την πλευρά του ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης, συμπληρώνοντας πως ο πρώην αναπληρωτής υπουργός παραμένει συμπαραστάτης και αρωγός στις ανάγκες της Ανατολικής Αττικής προαναγγέλλοντας εξελίξεις στο θέμα του περιφερειακού της Παιανίας. «Το παρελθόν αποδεικνύει ότι και σε μέλλοντα χρόνο μέσα από τη συνεργασία θα προκύψουν τα επιθυμητά αποτελέσματα πάντα υπέρ της κοινωνίας» κατέληξε ο Ισίδωρος Μάδης.