Συνάντηση του Δημάρχου με τον νέο Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη
ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ

Συνάντηση του Δημάρχου με τον νέο Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη

Συνάντηση με τον νέο Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Κώστα Κατσαφάδο είχε την Πέμπτη 27 Ιουλίου, ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός συνοδευόμενος από μέλη της επιτροπής Αντιεγκληματικής Πολιτικής.

Η
συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα που απασχολούν το Δήμο, με κυριότερα αυτά της παραβατικότητας και της ενίσχυσης των αστυνομικών δυνάμεων.

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη δήλωσε γνώστης των προβλημάτων, ενώ επέδειξε αυξημένο ενδιαφέρον για την επίλυσή τους και δεσμεύτηκε για αύξηση των επιχειρησιακών δράσεων. Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Αχαρνών εξέφρασε την ικανοποίησή του, ενώ δήλωσε: «Ο Υφυπουργός δεσμεύτηκε σε αύξηση των επιχειρησιακών δράσεων, της αστυνόμευσης και των ελέγχων στην πόλη μας και μας διαβεβαίωσε πως θα ενισχυθούν οι αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή μας. Η προσπάθεια για διεκδίκηση αυτών που μας αξίζουν και ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας στην περιοχή μας είναι αδιαπραγμάτευτη. Και η Πολιτεία ελπίζουμε με πράξεις να αντιληφθεί τη σημασία αυτού του στόχου για την καθημερινότητα δεκάδων χιλιάδων συμπολιτών μας».