Σύλληψη 50χρονου για αυτοσχέδιο εργαστήριο καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης
ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ

Σύλληψη 50χρονου για αυτοσχέδιο εργαστήριο καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης

Ένα αυτοσχέδιο εργαστήριο καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης εντοπίστηκε χθες το πρωί στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Ραφήνας-Πικερμίου με τη συνδρομή αστυνομικών της ΟΠΚΕ και σκύλου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας.

Κ
ατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθη ένας 50χρονος και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από πληροφορίες αναφορικά με άτομο που καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης στο σπίτι του με σκοπό την περαιτέρω πώληση των παραγόμενων ποσοτήτων, εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.

Μετά από έρευνα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο υπόγειο του σπιτιού του 50χρονου και στους υπόλοιπους χώρους αυτής βρέθηκαν μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων: 13 δενδρύλλια κάνναβης σε πλήρη ανάπτυξη, 1 κιλό και 810 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης συσκευασμένα σε σακουλάκια και βάζα προς πώληση, 11 γραμμ. κάνναβης (σοκολάτα), 7 ml λάδι κάνναβης, 2 συσκευασίες με σπόρους κάνναβης, 2 ζυγαριές ακριβείας κ.λπ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.