Διάρρηξη με λεία 130.000 ευρώ σε σπίτι επιχειρηματία
ΣΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ

Διάρρηξη με λεία 130.000 ευρώ σε σπίτι επιχειρηματία

Διάρρηξη με λεία «μαμούθ» σημειώθηκε στον Διόνυσο. Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ της Δευτέρας, όταν οι διαρρήκτες μπήκαν σε σπίτι 46χρονου επιχειρηματία.

Ο
ι διαρρήκτες, οι οποίοι όπως φαίνεται και σε βίντεο ντοκουμέντο έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, μπήκαν στους χώρους του σπιτιού από το πίσω μέρος και σε ένα δωμάτιο βρήκαν και απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 2.500 ευρώ, τιμαλφή αξίας 6.000 ευρώ και χρυσές λίρες αξίας 2.000 ευρώ.

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας στο σπίτι στον Διόνυσο που έγινε στόχος διαρρηκτών με τη λεία να περιλαμβάνει περισσότερα από 120.000 ευρώ, λίρες και χρυσαφικά έφερε στη δημοσιότητα το MEGA το πρωί της Τρίτης.

Στο βίντεο φαίνονται οι διαρρήκτες να μπαίνουν στο σπίτι και να το ψάχνουν εξονυχιστικά αναζητώντας χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα.

Σε άλλο δωμάτια άρπαξαν 6.800 ευρώ και τιμαλφή 90.000 ευρώ. Ωστόσο, η δράση τους δεν σταματάει εδώ, αφού στη συνέχεια κινήθηκαν προς το υπόγειο του σπιτιού, όπου απέσπασαν άλλα 20.000 ευρώ που βρήκαν σε τσάντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σπίτι του επιχειρηματία βρισκόταν υπό φύλαξη, με τον φύλακα ωστόσο να βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του σπιτιού, με αποτέλεσμα να μην αντιληφθεί τους δράστες.

Οι Αρχές αναζητούν τους δράστες της διάρρηξης και εκτιμούν ότι ήταν καλά ενημερωμένοι για τους χώρους του σπιτιού.