Το επετειακό έμβλημα για τα 50 χρόνια από την ίδρυσή της
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Το επετειακό έμβλημα για τα 50 χρόνια από την ίδρυσή της

Το έμβλημα του κόμματος ενόψει του 15ου συνεδρίου το οποίο είναι αφιερωμένο στη συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας παρουσίασε χθες το βράδυ με την ομιλία του στο προσυνέδριο του κόμματος στη Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο
πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ είπε συγκεκριμένα ότι «μπροστά μας έχουμε ένα διπλό ορόσημο που αξίζει να τιμηθεί με έναν ιδιαίτερο τρόπο για αυτό και ένα ξεχωριστό έμβλημα θα μας συντροφεύει στο εξής. Αφιερωμένο στην επέτειό μας, με σήμα των δοξασμένο τίτλο της Νέας Δημοκρατίας, τον αριθμό 50 του χρυσού Ιωβηλαίου της και στην κορυφή τη φλόγα του γαλάζιου πυρσού, αυτού που καίει στις καρδιές μας φωτίζοντας το αύριο».

Ο πρωθυπουργός είπε ακόμα ότι το νέο σύμβολο είναι αφιερωμένο στους καθημερινούς μαχητές της ευθύνης και της προσφοράς για μία καλύτερη Ελλάδα. «Είναι αυτός ο πυρσός που μας συντρόφευε όλους στα πρώτα μας βήματα και στους πρώτους μας αγώνες για την παράταξή μας. Και νομίζω ότι για όλους μας τους παλαιότερους, αλλά και τους νεότερους, είναι πράγματι αυτές οι στιγμές συγκίνησης, καθώς μέσα από αυτή την εικόνα νιώθουμε όλοι να περνούν χρόνια μια συναρπαστικής διαδρομής. Μία διαδρομή που με τον έναν με τον άλλον τρόπο έχεις σφραγίσει τις ζωές μας. Γεμάτη χαρές, αλλά και λύπες, παντοτινής πίστης, όμως, στις αρχές και τις αξίες μας. Είναι μία πίστη που γίνεται σκυτάλη χρέους, περνώντας από γενιά σε γενιά, με σταθερά ιδανικά την ελεύθερη σκέψη σταθερά μέσα στην κοινωνία και διαρκώς δίπλα στον πολίτη» τόνισε συγκεκριμένα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.