Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα αλληλεγγύης για συλλογή φαρμάκων στον δήμο Παιανίας. Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, 16 Νοεμβρίου ως αργά το μεσημέρι, πολίτες κάθε ηλικίας, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του δήμου Παιανίας, στα πλαίσια της δράσης "Όλοι μαζί μπορούμε και στην Υγεία", στην κεντρική πλατεία της Ζωοδόχου Πηγής.

Χορηγός επικοινωνίας ο ΣΚΑΙ που διέθεσε και ικανή ποσότητα φαρμάκων για την Παιανία.

Από τη δράση συγκεντρώθηκε μεγάλη ποσότητα φάρμακων τα οποία παρελήφθησαν  από εθελοντές ιατρούς και φαρμακοποιούς του δήμου καθώς και από εθελοντές ιατρούς του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η διαλογή τους και η κατηγοριοποίησή τους με σκοπό να διατεθούν στους άπορους και ανασφάλιστους του δήμου με τη λειτουργία του κοινωνικού φαρμακείου.

Ο δήμος Παιανίας ευχαριστεί θερμά για την εθελοντική προσφορά τους ιατρούς: κ.κ. Ιωάννη Βυθούλκα, Δημήτριο Χατζή, Δημήτριο Τσίγγα, Αναστάσιο Αντωνίου, Ευάγγελο Πρίφτη, Γεώργιο Καπετανάκη, Παναγιώτη Κωνσταντόπουλο, τις κυρίες Βερενίκη Μαηδώνη, Γεωργία Μπιώτη, Άντζελα Κρόκου, Αναστασία Μεντή τους φαρμακοποιούς κ. Ιωάννη Χελιώτη και κα Ελευθερία Παπακωνσταντίνου, την κα Άννα Αντωνίου, τις εθελόντριες του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κα Σταυρούλα Ζάμπου και κα Σταυρούλα Αθανασοπούλου, τους υπαλλήλους του δήμου αλλά και τα φαρμακεία της περιοχής για τις ευγενικές προσφορές τους. Το φαρμακείο του κ. Γεωργίου Πλατανιώτη προσέφερε πέρα από τα φάρμακα και δυο ολοκαίνουργια αναπηρικά καροτσάκια!

Ο δήμαρχος Παιανίας κ. Δημήτρης Δάβαρης δήλωσε σχετικά: "Ευχαριστούμε όλους τους πολίτες της Παιανίας που ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, για την πολύτιμη προσφορά τους σε φάρμακα από το περίσσευμά τους ή που αγόρασαν για αυτό το σκοπό. Για ακόμα μια φορά η τοπική κοινωνία απέδειξε ότι η είναι μια ανοιχτή αγκαλιά για όλους όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα, μια αγκαλιά ανακούφισης, συμπαράστασης και ελπίδας. Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Μπράμο και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστο Δάβαρη για την πρωτοβουλία της διοργάνωσης αλλά και όλους όσους συνέβαλλαν στην επιτυχία αυτής της ημέρας".