Νέα προνόμια και παροχές στον τομέα της υγείας για τους κατόχους της Κάρτας Δημότη εξασφαλίστηκαν, μετά τη συνεργασία που ξεκινά ο δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης με τη Γενική Κλινική Αθηναϊκή Mediclinic.

Με βάση τη συνεργασία αυτή, οι κάτοχοι της Κάρτας Δημότη καθώς και οι Α’ βαθμού συγγενείς τους έχουν ειδικές προνομιακές τιμές και εκπτώσεις με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση τους και την παροχή ολοκληρωμένων ιατρικών υπηρεσιών και φροντίδας στην Κλινική.

Ο δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Σ. Πανάς ευχαρίστησε τη Διοίκηση του Αθηναϊκής  Mediclinic για την απόφασή της να συνεργαστεί με το δήμο, σημειώνοντας ότι "για εμάς αποτελεί προτεραιότητα η εξασφάλιση συνεργασιών μέσω της Κάρτας Δημότη που θα προσφέρουν σημαντικά κοινωνικά οφέλη στους δημότες μας. Η διασφάλιση της δυνατότητας πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας με σημαντικές οικονομικές μειώσεις, αποδεικνύει έμπρακτα την πεποίθηση μας ότι η Δημοτική Αρχή μπορεί και πρέπει να αναλαμβάνει δράσεις που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των δημοτών μας ειδικά σε αυτή τη δύσκολη εποχή που διανύουμε.

Παράλληλα φυσικά, η συμμετοχή και των επιχειρήσεων στο πρόγραμμα του δήμου "Κάρτα του Δημότη είναι ιδιαίτερα επωφελής και για τις ίδιες καθώς μέσω αυτού έχουν τη δυνατότητα να απευθύνονται σε ένα ιδιαίτερο και πολυπληθές κοινό, όπως είναι οι κάτοχοι της Κάρτας Δημότη".

Για τους όρους και τα προνόμια συνεργασίας με την Αθηναϊκή Mediclinic, όσο και για τις υπόλοιπες προσφορές από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις με το πρόγραμμα της ΚΑΡΤΑΣ ΔΗΜΟΤΗ, οι οποίες θα ανανεώνονται και θα εμπλουτίζονται διαρκώς, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται, 24 ώρες το 24ωρο, μέσα από την ιστοσελίδα του δήμου μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.vvv.gov.gr/index.php/item/1232.