Το Διοικητικό Συμβούλιο του Παραρτήματος Αχαρνών της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας αποφάσισε να δώσει 30 επιπλέον δωρεάν Τεστ Παπ (Thin Prep Pap Test) για τις 25 Μαΐου 2016. Τα 15 ραντεβού θα δοθούν ηλεκτρονικά (η φόρμα θ' ανοίξει την Δευτέρα 9 Μαΐου 2016).

Τα υπόλοιπα 15 έχουν ήδη κλείσει. Όπως έχει ανακοινωθεί σε προηγούμενη ανάρτηση, το πλεονέκτημα της ηλεκτρονικής υποβολής ραντεβού είναι ότι αυτομάτως θα υπάρχει ετήσια προσωπική ενημέρωση (είτε τηλεφωνικώς, είτε με email) για υπενθύμιση - επανεξέταση.

Η απόφαση του Δ.Σ. πάρθηκε μετά από την αυξημένη ζήτηση για ραντεβού που αφορούσε την Τετάρτη 11 Μαΐου 2016. Το δωρεάν test pap απευθύνεται, σε ανασφάλιστες και άνεργες κυρίες και στα μέλη του παραρτήματος. Το test θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016, στο ιατρείο του παραρτήματος, Στρ. Ιωάννου Στριφτού 33, Αχαρνές, από εξειδικευμένο προσωπικό και τη μέθοδο "Thin Prep Pap Test" η οποία δίνει ακριβέστερα αποτελέσματα από ότι το κλασικό test pap. Όπως και την προηγούμενη φορά, βοηθήστε να γίνει γνωστό και κοινοποιήστε το άρθρο. Συμπληρώστε εσείς από τον υπολογιστή σας την ηλεκτρονική φόρμα για λογαριασμό άλλου ή καλέστε στο 210 24 67 871 και κλείστε τηλεφωνικώς το ραντεβού. Με έναν από τους παραπάνω τρόπους δίνετε κι εσείς ένα πολύτιμο δώρο σε κάποια κυρία που πιθανόν να έχει ανάγκη.