Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, από 19 έως 22 Απριλίου, το πρόγραμμα δωρεάν προληπτικών ιατρικών εξετάσεων του δήμου, υπό την εποπτεία του Αυτοτελούς τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού και σε συνεργασία με το "Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center".

Περισσότεροι από 200 δημότες του δήμου Διονύσου έκαναν παθολογικές, καρδιολογικές, δερματολογικές, ορθοπεδικές και οφθαλμολογικές εξετάσεις σε χώρο επί της Λεωφόρου Μαραθώνος 30 στην Άνοιξη, σε Κινητή Μονάδα Υγείας στο πλαίσιο πιλοτικού προγράμματος του νοσοκομείου. Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ημερών του προγράμματος αντιμετωπίσθηκαν επιτυχώς και αρκετά έκτακτα περιστατικά.

Οι δημότες ενημερώθηκαν για θέματα υγείας, πραγματοποίησαν τις εξετάσεις και τους δόθηκαν ιατρικές οδηγίες από τους συνολικά δέκα ιατρούς που πλαισίωναν τη Μονάδα Υγείας.

Με αφορμή το δωρεάν πρόγραμμα προληπτικών ιατρικών εξετάσεων ο δήμαρχος Διονύσου κ. Δ. Ζαμάνης δήλωσε: "Μέσα από πρωτοβουλίες όπως αυτή που εφαρμόζουμε στον δήμο μας, συμβάλλουμε ώστε όλοι οι συνδημότες μας και κυρίως όσοι πλήττονται από την κρίση να έχουν πρόσβαση στην Υγεία. Αξιοποιώντας τις διαθέσιμες ευκαιρίες και συνεργασίες με σημαντικούς ιατρικούς φορείς προσπαθούμε να περιφρουρήσουμε την υγεία των συμπολιτών μας. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά το 'Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center' για την ευγενική υποστήριξη του και τη βοήθειά του στην προσπάθειά μας αυτή".