Το Διοικητικό Συμβούλιο του Παραρτήματος Αχαρνών της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας αποφάσισε να δώσει 30 επιπλέον δωρεάν Τεστ Παπ (Thin Prep Pap Test) για τις 25 Μαΐου 2016. Τα 15 ραντεβού θα δοθούν ηλεκτρονικά (η φόρμα θ' ανοίξει την Δευτέρα 9 Μαΐου 2016).

Read more ...

Πάνω από 2.800 παιδιά εξετάστηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος των δωρεάν προληπτικών οδοντιατρικών ελέγχων, που πραγματοποίησε τους τελευταίους μήνες ο δήμος Ηρακλείου Αττικής, μέσω των Δημοτικών Ιατρείων, στα δημοτικά σχολεία της πόλης.

Read more ...

Έως και πέντε μήνες μπορεί να περιμένουν οι πάσχοντες από καρκίνο για την έναρξη ακτινοθεραπείας στα δημόσια νοσοκομεία, σύμφωνα με νεότερη καταγγελία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Read more ...

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, από 19 έως 22 Απριλίου, το πρόγραμμα δωρεάν προληπτικών ιατρικών εξετάσεων του δήμου, υπό την εποπτεία του Αυτοτελούς τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού και σε συνεργασία με το "Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center".

Read more ...

Οι πάσχοντες από καρκίνο του παχέος εντέρου, του μαστού ή του προστάτη ενδεχομένως να έχουν καλύτερες πιθανότητες επιβίωσης αν παίρνουν χαμηλής δοσολογίας ασπιρίνη, υποστηρίζουν ερευνητές σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσαν στο επιστημονικό έντυπο PLOS ONE.

Read more ...

Παρουσία του υπουργού εσωτερικών Π. Κουρουμπλή, δημάρχων, εκπροσώπων των δήμων και πλήθους κόσμου, έγινε ο απολογισμός του προγράμματος "Δημιουργία και Δικτύωση Δημοτικών Κέντρων Πρόληψης Υγείας για την Ανάπτυξη Προγραμμάτων Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας" στην κεντρική αίθουσα του εκθεσιακού κέντρου της HELEXPO, στο Μαρούσι.

Read more ...

  •  Start 
  •  Prev 
  •  1  2  3  4  5  6  7  8 
  •  Next 
  •  End 

Page 1 of 8