Εναλλακτικές λύσεις αναφορικά με τη στέγαση δικαστικών αιθουσών για τη διεξαγωγή μεγάλων δικών αναζητεί πλέον η κυβέρνηση, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η τροπολογία που μετατρέπει τις εγκαταστάσεις του Beach Volley σε δικαστικό μέγαρο.

Read more ...

Πρωτοφανές μένος επέδειξαν για άλλη μια φορά άγνωστοι τις ημέρες που τα σχολεία της πόλης ήταν κλειστά, λόγω των εορτών του Πάσχα, προκαλώντας μεγάλες υλικές ζημιές, φθορές και καταστροφές, αλλά και κλέβοντας ηλεκτρονικό εξοπλισμό, εξουδετερώνοντας ακόμα και τα συστήματα ασφαλείας των σχολικών συγκροτημάτων.

Read more ...

Ο δήμος Μαρκοπούλου, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, ότι κατόπιν της προ μηνός συνάντησης, μεταξύ του δημάρχου Μαρκοπούλου, κου Σωτήρη Ι. Μεθενίτη, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρκοπούλου, κου Χρήστου Δρίτσα, του προέδρου του ΚΤΕΛ, κου Γιώργου Παπαδομιχελάκη και του αντιπροέδρου του ΚΤΕΛ, κου Μελέτη Κόντου, αποφασίστηκαν από κοινού, τα εξής:

Read more ...

Ένας ιδιοκτήτης μάντρας μεταχειρισμένων φορτηγών στο Καπανδρίτι Αττικής αποδείχθηκε ο αδύναμος "κρίκος" του διεθνούς κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, που εξάρθρωσε η Ασφάλεια Αττικής.

Read more ...

Μέχρι τη Βουλή έφτασε το θέμα της μεταφοράς των μαθητών με λεωφορεία, καθώς με νέα υπουργική απόφαση αλλάζουν οι χιλιομετρικές αποστάσεις προκειμένου τα παιδιά να έχουν δικαίωμα μεταφοράς. Το θέμα έφερε στη Βουλή ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θ. Παπαθεοδώρου, ο οποίος κατέθεσε σχετική ερώτηση απευθυνόμενος προς τον υπουργό Παιδείας.

Read more ...

Με μια σεμνή εκδήλωση μνήμης τιμήθηκαν τη Δευτέρα 9 Μαΐου στην Πλατεία Συντάγματος, οι χωρικοί της Αττικής (Χασιώτες, Λιοσιώτες, Μενιδιάτες, Κουλουριώτες, Λιοπεσιώτες, Σκουρταναίοι κ.α.) που απελευθέρωσαν την Αθήνα από τους Τούρκους στις 26 Απριλίου (9 Μαΐου) 1821.

Read more ...

Page 1 of 39