Ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη 13/1 οι εργασίες αντικατάστασης του τάπητα στο γήπεδο μπάσκετ του 2ου Δημοτικού Γυμναστηρίου με σύγχρονο τάπητα τύπου taraflex, που πραγματοποιούνται από τον ΟΣΚ σε συνεργασία με τον δήμο.

Σε δελτίο Τύπου του δήμου αναφέρεται:

“Σαν Δημοτική Αρχή δίνουμε προτεραιότητα στη συντήρηση και ανάπτυξη των δημοτικών αθλητικών υποδομών προσπαθώντας να εξασφαλίσουμε κάθε δυνατή χρηματοδότηση. Ιδιαίτερα, τώρα,που είναι περίοδοςόπου η πολιτική της κεντρικής διοίκησης όχι μόνο δεν προβλέπει αλλά εμποδίζει τέτοιου είδους έργα που δεν είναι στη λογική της ανταποδοτικότητας. Ξέρουμε ότι οι ανάγκες για αθλητικές υποδομές είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές που υπάρχουν σήμερα. Καθημερινά, προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε τη χρηματοδότηση που χρειάζεται προκειμένου να διατηρηθούν τα ήδη υπάρχοντα δημοτικά στάδια και να δημιουργηθούν σύγχρονοι χώροι άθλησης που να εξυπηρετούν τις ανάγκες των δημοτών για αθλητισμό.

Για τα παραπάνω μέση λύση δεν υπάρχει! Ο δήμος μας έχει κάνειτην επιλογή του! Θα είναι με κάθε κόστος στο πλευρό του λαού ότι φτιάχνει θα το διαθέτει σε αυτόν, βάζοντας φρένο στην ανταποδοτικότητα και τη ιδιωτικοποίηση των υποδομών. Γι' αυτό καλούμε τον Χαϊδαριώτικο λαό, τα αθλητικά σωματεία και τους ερασιτέχνες αθλητές μαζί με τον δήμο να διεκδικήσουμε χρηματοδότηση στο ύψος των αναγκών.”