Πιστοί στο ραντεβού τους και φέτος η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης σε συνεργασία με τον Αθλητικό Οργανισμό του δήμου και τα εκπαιδευτήρια Νέα Γενιά Ζηρίδη, διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία, το 4ο τουρνουά καλαθοσφαίρισης 3x3, με τη συμμετοχή 65 ομάδων, από τους δήμους Σπάτων-Αρτέμιδος, Μαραθώνος, Παλλήνης και Βάρης, την Κυριακή 16 Νοεμβρίου.

Επίδοξοι μπασκετμπολίστες και μπασκετμπολίστριες ηλικίας 8-18 ετών, επιδόθηκαν με επιτυχία σε διαγωνισμό δίποντων και τρίποντων ξεδιπλώνοντας το ταλέντο τους, στο άθλημα του μπάσκετ!

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδος, κ. Δημήτρης Μάρκου, ο αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Λάμπρου, ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού κ. Σωτήριος Γιαννάτος, ο αντιπρόεδρος κ. Νίκος Μιχαηλίδης ο οποίος είχε και την οργανωτική ευθύνη της εκδήλωσης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Τούντας, οι τοπικοί σύμβουλοι Σπάτων κυρίες Ελένη Φράγκου και Πόπη Κατσούλη, Ο κ. Νίκος Παπουτσάκης, ο γενικός διευθυντής των εκπαιδευτηρίων Νέα Γενιά Ζηρίδη κ. Κωνσταντίνος Θανόπουλος και ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου των εκπαιδευτηρίων Νέα Γενιά Ζηρίδη κ. Χαράλαμπος Τσατσαρέλης.

Η Δημοτική Αρχή δεν θα σταματήσει τις προσπάθειές της για την αναβάθμιση των αθλητικών δρώμενων στις πόλεις μας και την ανάπτυξη του αθλητισμού στην περιοχή.