Περπάτημα στη συμβολική «ΟΔΟ ΚΑΡΔΙΑΣ»
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ

Περπάτημα στη συμβολική «ΟΔΟ ΚΑΡΔΙΑΣ»

Το Σάββατο 1 Ιουνίου, στις 18:30, στο Μουσείο Μαραθώνιου Δρόμου, θα γίνει συνάντηση για να περπατήσουμε τη συμβολική διαδρομή της «ΟΔΟΥ ΚΑΡΔΙΑΣ», που διοργανώνει το Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας, σε συνεργασία με τον Δήμο Μαραθώνος.

Θ
α ακούσουμε μουσική, θα φορέσουμε μπλουζάκια, θα διασκεδάσουμε με τη μασκότ της δράσης, τον “ΕΛ.Ι.ΚΑΡΔΟΥΛΗ”, θα πάρουμε ενημερωτικό έντυπο με χρήσιμες πληροφορίες για την υγεία μας και θα περπατήσουμε την υπέροχη διαδρομή έως το εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής, για την υγεία της καρδιάς μας.

Επειδή το περπάτημα είναι μία άσκηση με πολύ σπουδαία οφέλη, είναι απλή, εύκολη και είναι για όλους, χωρίς να χρειάζεται ειδικό εξοπλισμό και προετοιμασία!

Την δράση “ΟΔΟΣ ΚΑΡΔΙΑΣ” στηρίζουν ήδη οι σύλλογοι: “Απόδραση”, Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος “Τύμβος”, Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέας Μάκρης, “ΘΕΜΙΣ” Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Σύλλογος οικιστών Δικαστών & Εισαγγελέων, Μαραθώνια Μονοπάτια, Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Βαρνάβα, Σύλλογος Γυναικών Γραμματικού, Σύλλογος Γυναικών Μαραθώνα, Σύλλογος Ρουμελιωτών Βορειοανατολικής Αττικής, Τελμησσός.

Μαζί μας θα είναι και η μασκότ “ΕΛ.Ι.ΚΑΡΔΟΥΛΗΣ”, μία τεράστια χνουδωτή κόκκινη καρδιά, για να βγάλει αναμνηστικές φωτογραφίες με μικρούς και μεγάλους!

Ο Δήμος Μαραθώνος ευχαριστεί την κ. Τίνα Βασιλοπούλου, σκηνοθέτιδα-ηθοποιό, που θα βοηθήσει τον “ΕΛ.Ι.ΚΑΡΔΟΥΛΗ”να χτυπήσει ακόμα πιο δυνατά στις καρδιές μας!!