Εκδήλωση για την πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣΤΟΛΟΓΙΑΣ

Εκδήλωση για την πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού

Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή, πραγματοποιήθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας (ΕΕΜ), σε συνεργασία με τον Δήμο Περιστερίου, στο Συνεδριακό-Πολιτιστικό Κέντρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Περιστερίου, Ενημερωτική Ημερίδα για το κοινό με θέμα: «Η Υγεία του Μαστού και η Πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού».

Ο
μιλητές ήταν η Καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας, Καθ. κ. Λυδία Ιωαννίδου-Μουζάκα η οποία ανέπτυξε το θέμα «Κλινική Εξέταση. Διαγνωστικές Μέθοδοι διερεύνησης των παθήσεων του μαστού και χειρουργική αντιμετώπιση», ο Πλαστικός Χειρουργός κ. Γεώργιος Κόκκαλης ο οποίος ανέπτυξε το θέμα «Πλαστική Αποκατάσταση του Μαστού μετά από Μαστεκομή», η  Παθολογοανατόμος κ. Αντιγόνη Σουρλά η οποία ανέπτυξε το θέμα «Ο Ρόλος του Παθολογοανατόμου στη διάγνωση και θεραπευτική αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού» η Ψυχολόγος και Συνεργάτης του Ελληνικού Σεξολογικού Ινστιτούτο κ. Αντιγόνη Πρωϊου, η οποία ανέπτυξε το θέμα «Σεξουαλικότητα και καρκίνος του μαστού» και η Διαιτολόγος-Διατροφολόγος κ. Μαργαρίτα Μπουλούμπαση η οποία ανέπτυξε το θέμα «Διατροφή κατά του καρκίνου του μαστού».

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο Δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, ο Εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Περιστερίου K.κ. Γρηγορίου,  Πανοσιολογιότατος π. Απόστολος, η Υφυπουργός Εργασίας κ. Μαρία Συρεγγέλα, ο Βουλευτής της ΝΔ κ. Γιάννης Λοβέρδος και ο Πολιτευτής κ. Μπάμπης Καραθάνος.

Την εκδήλωση συντόνισε ο Αντιδήμαρχος Υγείας του Δήμου Περιστερίου,   Καρδιολόγος        κ. Γεώργιος Μπεκιάρης.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, ακολούθησε συζήτηση με το κοινό και οι Ομιλητές απάντησαν στις ερωτήσεις των παρευρισκομένων.

Χορηγός της εκδήλωσης: ΕΥΔΑΠ.